Kad je Lane Gutović rešio da stane na ludi kamen, roditelje ništa nije pitao: Pored njega i žene, pozvani bili samo kumovi!

01.10.2020

21:16 >> 13:04

0

Glumac je otkrio da se na ovaj potez odučio jer nije želeo da pravi veliko slavlje

Kad je Lane Gutović rešio da stane na ludi kamen, roditelje ništa nije pitao: Pored njega i žene, pozvani bili samo kumovi!
Copyright Milan Lane Gutović Nova S Screenshot

Lane Gutović svojevremeno je važio za jednog od najpoželjnijih glumaca, ali nikad za boema. Kada je rešio da stane na ludi kamen, nije ni pomišljao na veliko veselje, već se na večnu ljubav zavetovao ,,u minijaturi” – samo u prisustvu kumova.

– Nikad nisam bio boem, probao sam i to me i odučilo. Posle me bolela glava i pričali su mi kakav sam bio. Tokom života uglavnom sam blistao odsustvom sa takvih terevenki u pozorištu, jer nisam mogao da se uklopim nikako, te sam bežao – ispričao je Lane u emisiji ,,Balkanskom ulicom”, pa se dotakao ,,titule” jednog od najpoželjnijih sa scene.

– Voleo sam uvek da mene ostavi devojka, a ne ja nju, to sam računao kao hrabar potez i onda ja nešto uradim i ona mi kaže: ,,’Aj ćao, beži”. To mi je nekako bilo lakše nego da ja preuzimam inicijativu.

Kada se ženio, po svemu sudeći, sve je konce on držao u rukama. Svoje tada ništa nije ni pitao, već je sve organizovao po sopstvenom nahođenju.

– Nisam ni pitao svoje roditelje i venčao sam se u minijaturi, mi i kumovi i to je to. Majka je zbog toga nešto trabunjala, nešto bezveze. Međutim poznavala me je i znala je da imam minuli rad da se ne pojavljujem na svečanostima od ranije, tako da je znala da neću praviti ništa – rekao je Gutović, a zatim i otkrio na koji način on vaspitava svoju decu:

– Ja sam imao sestru i mi smo vaspitavani na različite načine, jer su žene pokvarene i vi se umiljavate i ima neki respekt cile mile ćerka, a ja sam od majke za njen prekor dobijao šamar. Svako dete samo sebi crta i sudbinu ili izaziva način vaspitanja koje njenu najviše odgovora. Ne mogu da se setim kad sam svoju decu lemao poslednji put, sa mlađim sinom sam se skoro prisećao kad je dobio batine. Jednom nešto je bušio džakove i jednom je razbio neki prozor, ali uglavnom su dobijali prekore, a ne batine.

Gutović je poznat po mnogim istaknutim ulogama, ali publici neretko odaje utisak zatvorenog i zahtevnog čoveka. Ipak, oni koji ga poznaju tvrde da je privatno jako emotivan i nežan.

– Zalažem se da budem nežan i dobar, sada mi ide više od ruke, a nekad sam bio grub, nekoliko puta se desilo. Kako godine idu i kako se sve više okrećemo da vidimo šta smo radili pre ovoga, u tom zbiru vidim da sam bio uvredljiv prema ljudima koje sam voleo, a nisam to želeo. Međutim, kada uvredim, nikad ne uradim to slučajno, to je namerno. Žao mi je što sam bio tako bahat zbog svojih godina, snage koju sam osećao u sebi i neke budućnosti u kojoj nisam video kraja. Mislio sam da sam večit i nepobediv ovakav, pravio sam se važan – ispričao je on pa otkrio da se sada trudi da sačuva samo lepe uspomene:

– Trudim se da me sećanje vodi na prijatne trenutke i na ljude koji su ostavili trag u mom životu, tu ne mislim na ljude koji su uneli svojim ponašanjem u moj magacin velike sanduke razočaranja.

Na pitanje zbog čega su ga ljudi uglavnom izneverili, rekao je:

– Pare, one su osnovni element, one su sve i kada vam kažu nisu u pitanju pare, e baš jesu. Zato što im je novac toliko važan, zato ga nikada nemaju, a i to malo novaca što dobiju, oni su u stanju da zamene za svog druga, devojku, momka i tako dalje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike