Srećko Šušić ceo život na štakama zbog cerebralne paralize: Drugari su počeli da šetaju devojke, a mene su svi gledali kao druga

08.02.2023

10:55

0

Pevač se povukao sa estrade 2006. godine

Srećko Šušić ceo život na štakama zbog cerebralne paralize: Drugari su počeli da šetaju devojke, a mene su svi gledali kao druga
Copyright Printscreen Youtube/Produkcija Kruna

Pevač Srećko Šušić rodom je iz Kraljeva, a još tokom detinjstva njegovi najbliži su primetili da ima dara za muziku. Na estradnoj sceni se pojavio 1992. i zabeležio velike uspehe, a potom se 2006. godine povukao i vodi miran izolovan život. 

O njegovom privatnom životu, javnost malo zna, a pevač je jednom prilikom otkrio da je rođen kao zdrav dečak kome je nedugo pošto je prohodao uspostavljena dijagnoza cerebralne paralize.

To je i razlog zbog kog je ceo život na štakama, a o svojim bolima i svim poteškoćama koje donosi ovo neizlečivo oboljenje nikada nije želeo da detaljno priča. 

Youtube screenshot, Grand koktel TV Grand
Srećko Šušić

- Ja sam morao da krenem u školu u pola pet. Svi moji drugari počinju da šetaju devojke, a mene su svi gledali kao drugara. Nekad je bilo samo suvo parče hleba koje smo morali da delimo - rekao je Šušić u jednoj emisiji.

Iako je bio uvek rado viđen gost u svakoj kafani, njegove pesme su i dan-danas slušane, Srećko je odlučio da se povuče sa estrade još 2006. godine i od tada se gotovo ništa ne zna o njemu.

Printscreen Youtube/Produkcija Kruna
Srećko Šušić

Podsetimo, neki od njegovih najvećih hitova su: „Bacio bih sve niz reku”, „U sećanju živiš”, „Rođena si za kraljicu” i „Ulica rađa grešnike” i duet „Ti si moja devojka”, koji je uradio sa Suzanom Jovanović. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike