Nakon 13 godina braka, Vojin Ćetković progovorio o odnosu sa Slobodom: Otkrio da li postoji ljubomora među njima

24.01.2022

18:21

0

Glumac je iskreno govorio o zajednici koju je stvorio sa koleginicom

Nakon 13 godina braka, Vojin Ćetković progovorio o odnosu sa Slobodom: Otkrio da li postoji ljubomora među njima
Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković Promo/ Aleksandar Čavić

Uzor mnogim novopečenim bračnim parovima je brak Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović. Skladni supružnici vrlo vode računa kako će se u javnosti predstaviti, a da li je njihov odnos baš toliko divan kako se publici čini otkrio je Vojin. 

Glumac, koji već ima jedan brak iza sebe, istakao je da mu je sloboda u braku od presudnog značaja, te da je to jedan od razloga zašto on i njegova emotivna partnerka bez većih trzavica funkcionišu već 13 godina.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković Promo/Aleksandar Čavić
 

- Nemam osećaj da sam vezan otkako sam u braku, jer ni Boba ni ja ne bismo mogli uspešno da se bavimo glumom da smo sputani jedno drugim i da imamo velike uzajamne obaveze. Ako se čovek oseća slobodnim, onda je to prava stvar za svaku kvalitetnu vezu i brak – rekao je on, a zatim ipak priznao da mu je mir u kući od presudnog značaja.

- Postoje razni umetnici koji najbolje rade kada se dešava nešto strašno u njihovom životu, a ja nisam takav čovek. Oduvek mi je bila bitna emotivna stabilnost. Ako mi je dobro u kući, onda se dobro i osećam i radim.

Vojin nije krio da i u njegovom braku, kao i u svakom drugom povremeno postoje razmirice, svađe, pa i ljubomora ali da on i Sloboda nikada ne dozvole da pređu granicu, koja bi dovela do kraha odnosa.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković Promo/Aleksandar Čavić
 

- Da smo bolesno ljubomorni, oboje bismo brzo propali i naš brak, ne bi funkcionisao onako kako za sada funkcioniše. Sa Slobodom gajim potpuno otvoren odnos. Nisu glumci toliko zatvoreni. Naprotiv. Zar neko ko se svake večeri na sceni publici, koju ne poznaje, daje deo sebe, može da bude zatvoren, a naročito u odnosu sa voljenom osobom.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Story

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti