Transformacija duga 10 godina: Zorannah danas nije ni nalik na onu devojku koju smo upoznali kada se tek pojavila (FOTO)

28.11.2022

22:39

3

Influenserka je toliko promenila svoj fizički izgled da je postala skroz druga osoba

Transformacija duga 10 godina: Zorannah danas nije ni nalik na onu devojku koju smo upoznali kada se tek pojavila (FOTO)
Zorana Jovanović Zorannah - Copyright ATAImages/ A.A.

Zorana Jovanović Zorannah jedna je od najuticajnijih influenserki u Srbiji već dugi niz godina. Međutim, ona je i jedna od retkih kojoj je pošlo za rukom da postane zanimljiva široj javnosti i medijima, a ne samo onima koji je gledaju na Jutjubu ili Instagramu.

Tokom godina, Zorannah je pratila trendove i menjala se, pa smo je tako upoznali kao plavušu sa kosom do ramena, malim usnama i ponekad prenaglašenom šminkom, što je pre 10 godina svakako bilo nešto što je devojkama bilo interesantno.

Instagram printscreen/zorannah
Zorana Jovanović Zorannah

Očekivano, kako je sazrevala, tako je i Zorannah rešila da na sebi menja stvari. Kosu je pustila da poraste, neretko stavljala i nadogradnju da bi joj bila gušća i duža, povećavala usna, imala dve operacije grudi, te koristila razne tretmane da bi izgledala onako kako danas izgleda.

Sve to je rezultiralo time da je danas mnogi ne bi prepoznali s obzirom na to da ono kako je izgledala na početku, kada se tek pojavila na Jutjubu, nije ni nalik onome kako izgleda sada.

Zorana je, inače, na svom kanalu javno pričala o povećanju usana i grudi, a mnogi su komentarisali da je korigovala nos, kao i jagodice, ali ona o tome nikada javno nije govorila. 

S obzirom na to da je bila veoma otvorena kada su u pitanju korekcije koje je radila, pretpostavka je da ono što nije su ipak samo glasine.

Nju, inače, neretko prozivaju na društvenim mrežama da toliko sređuje svoje fotografije da čak iskrivi i pozadinu, a nedavno se našla na meti kritika jer je koristila filter kojim je praktično učinila da joj nos - nestane!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike