Danas je poznata glumica, a nekad je tati Cunetu zadavala glavobolje: Katarina Gojković kučetu odgrizla uvo!

30.10.2020

18:39 >> 13:17

0

Legendarni pevač je voleo da govori o svojoj mezimici, pa je jednom prilikom otkrio javnosti sve probleme koje mu je Katarina zadavala kao dete

Danas je poznata glumica, a nekad je tati Cunetu zadavala glavobolje: Katarina Gojković kučetu odgrizla uvo!
Copyright ATA Images

Javne ličnosti iz vremena kada je pokojni Cune Gojković bio u jeku popularnosti bez rezerve su otkrivale detalje iz privatnog života, pa je i pevač jednom prilikom ispričao sve strahote i vragolije koje mu je priređivala ćerka, danas poznata glumica Katarina Gojković.

Kako bi dočarao da ima aktivnu, ali nestašnu naslednicu, Cune je ispričao za medije sve ono što im se dešavalo zbog nje. A lista je, istina, dugačka i prilično stresna i dok se samo čita. 

– U Americi smo često išli u goste kod kumova. Oni su imali kuče koje se svima radovalo i mahalo repom, jedino je na Katarinu lajalo. Jednom smo sedeći u sobi čuli grozan pseći vrisak“. Pogledali smo šta se dešava i videli Katarinu kako pljuje dlake. Ona je kučetu odgrizla uvo! – ispričao je Gojković svojevremeno, a onda šokirao pričom da su je uhvatili sa cigaretama kao veoma malu.

Kada su se doselili iz SAD u Jugoslaviju, Katarina nije mogla da se navikne na klimatske promene, te se borila da ne dobije hroničnu astmu. Međutim, dok su njeni roditelji na sve načine brinuli za zdravlje mezimice, ona je jednom prilikom palila cigaretu za cigaretom. Cune je tada ispričao da su ćerku zatekli ispod stola.

– Palila je cigaretu za cigaretom, onako kako je to od nas videla. Uskoro je naišla doktorka, i kada je pitala kako je Katarina, moja supruga je duhovito odgovorila: Upravo je ostavila pušenje“ – dodao je pevač, priznajući da je tada dobila grdnju. 

Katarina Gojković Youtube printscreen

Ipak, to nije bilo sve od nestašluka glumice, koja i danas ima mnogo energije. Gojkovićeva supruga otkrila je i da umalo nije došlo do tragičnih događaja u životu njihove naslednice.

– Prvo ju je lupio auto, tu, pred kućom. Bio je 1. april, tačno se sećam. Sledeće godine je pala s prvog sprata građevine, tu u komšiluku. Išla je, naravno, da vidi šta majstori rade. Treći put se svađala sa sestrom pa je pala i sama sebe nokautirala – dočarala je pre 30 godina Cunetova supruga Lela, kada je Katarina imala već 26 godina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Sabor

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike