Romana Panić posle svega što je prošla zbog dečka ne odustaje od njega: Zbog ljubavi sam spremna na sve

21.01.2023

12:19

0

Iako je zbog njega završila u zatvoru, i dalje su zajedno

Romana Panić posle svega što je prošla zbog dečka ne odustaje od njega: Zbog ljubavi sam spremna na sve
Romana Panić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Pevačica Romana Panić je zbog ljubavi u jednom trenutku svoju karijeru stavila na stend baj. Želela je da se ostvari u ulozi majke, a zbog ozbiljnog prekršaja koji je napravila u Australiji sa dečkom dodatno je usporila sve privatne, ali i poslovne obaveze. 

- Kada se setim te Australije ja mogu da kažem da je to jedno takvo iskustvo koje ne možeš da platiš da doživiš - rekla je Romana. 

Period koji je provela iza rešetaka kaže da je uticao na njeno zdavstveno stanje.

24sedam/Katarina Mihajlović
Romana Panić

- Na jednom zdravstvenom nivou to mi je mnogo škodilo, teške su to stvari kada si sam negde, trebaš da se suočiš - rekla je Panićeva.

Zbog ljubavi je spremna na svaki rizik, a o tome govori i njen potez da je u Australiji zajedno sa dečkom krala na bankomatima. I bez obzira na to što je zbog njega bila u zatvoru i što je to donekle i naškodilo njenoj karijeri, ona ga nije ostavila. 

- Filip je moj partner, ostali smo zajedno bez obzira na taj ogroman pritisak.  Još jednom, kroz taj moj život, se pokazalo da sam ja osoba koja će za ljubav da uradi sve - ističe Romana. 

24sedam/Katarina Mihajlović
Romana Panić

Podsetimo, Romana je u nedavnom intervjuu za 24sedam otkrila da je planirala trudnoću, ali da su se brojne situacije isprečile tome. 

- Htela sam da postanem majka u nekom trenutku, ali mi to nije pošlo za rukom. Otom potom. Bilo je pokušaja, ali tako se desilo, onda se desila i korona, pa nesrećna Australija i onda sam u jednom trenutku rekla da želim da napravim povratak, snimim pesme... Partner me je, naravno, podržao. I on smatra da ja imam nezasluženo mesto u odnosu na moj kvalitet. Zato je rekao da je spreman sve da učini da dobijem sve nagrade za svoj kvalitet.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike