Ceca se pre više od 20 godina oprobala kao glumica u „Nečistoj krvi", a sada je otkrila da li bi ponovo bila deo sveta glume

20.01.2023 | 15:37

Pevačica je istakla da bi preuzimanje ovakve odgovornosti bilo iscpljujuće

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Brojne pevačice su se usudile da se osim profesija u kojima odlično plivaju, oprobaju i u svetu glume. Neke od njih su zaradile i niz kritika, dok su se pojedine odlično pokazale i na ovom polju.

Pre više od dve decenije je to uradila i Ceca Ražnatović kada je dobila ulogu Koštane u filmu „Nečista krv”. Pevačica ovo smatra velikom privilegijom i iskustvom, a sada otkriva da li bi se ponovo upustila u glumačke vode.

Printscreen Youtube/happy tv
Ceca Ražnatović u filmu "Nečista krv"

- Ne bih se vraćala glumi jer sam imala iskustvo kao devojčurak kada se snimala „Nečista krv". To je za mene bilo ogromno iskustvo, radila sam tada sa velikanima našeg glumišta i mogla sam glumu tada da doživim na pravi način. To su imena koja su duboko ostavila trag u našoj kinematografiji - otkriva Ceca ističući da se danas na ovako nešto ne bi usudila: 

Youtube screenshot / Grand online
Ceca Ražnatović

-  Mogu da gostujem u nekom filmu ili seriji, ali da preuzmem na sebe ulogu da nosim nekog lika, to je jako iscrpljujuće - kazala je Ceca, prenosi Alo. 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam