Popović mi je isekao suknje! Suzana Mančić ne zaboravlja kako je izgledao njen „izlet u miniće"

16.01.2023

17:45

0

Voditeljka objašnjava i kako joj je stalno prebacivao da se ugojila, baš kao i Dragani Katić

Popović mi je isekao suknje! Suzana Mančić ne zaboravlja kako je izgledao njen „izlet u miniće"
Suzana Mančić - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Suzana Mančić se gostujući u jednoj emisiji prisetila svoje mladosti, pa ispričala kako je tada imala običaj da sebi pronalazi mane, kada je izgled u pitanju. Isto bi joj radio i Saša Popović, posebno kada se „potegne priča" o kilaži, a i ona nije bila jedina voditeljka kojoj bi ukazivao na eventualni višak.

- Stalno sam sebi pronalazila mane, te veliki mi je nos, te debela sam... I dan-danas je ta tortura sa mršavljenjem neizdrživa - počela je ona u „Pulsu Srbije", pa nastavila:

- Uticaj na Saše Popovića na to da i ne spominjem. On je meni i onoj sirotoj Dragani Katić, koja je prelepa, non-stop prebacivao da smo se ugojile. Kada mi je napravio taj LP „Ne kuni me mati", došao je kod mene kući da vidi šta sam pripremila od garderobe - pamti ona, kao da je juče bilo.

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

Dragana Katić, ATAImages/Antonio Ahel
 

„Pa, nisam ja Lepa Brena!"

- Tada me pitao da li imam makaze, ali velike. Ja mu dala makaze, a on mi isekao sve suknje. Ja sam mu rekla: „Pa ja nisam Lepa Brena", a on je rekao: „Ti i ne možes da budeš Brena". Tad sam krenula da nosim mini suknje. Iako sam bila vitka, mršava sa ženskim oblinama, nikada nisam htela da izgledam provokativno. Doduše, taj izlet u mini suknji nije prošao loše - priznala je Suzana.

Saša Popović, 24sedam/Goran Sivački
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike