Ovako se Sneki veseli kad ode u kafanu: Pevačica i te kako voli da počasti kolege kad na red dođu ove pesme!

13.01.2023

15:25

0

Iako tek s vremena na vreme uživa u kojoj čašici vina, kad je muzika u pitanju - široke je ruke

Ovako se Sneki veseli kad ode u kafanu: Pevačica i te kako voli da počasti kolege kad na red dođu ove pesme!
Snežana Babić Sneki - Copyright ATAImages/M. M.

Snežana Babić Sneki, iako nije poseban pobornik alkohola, u kafani i te kako voli da se provede, pa i da naruči koju pesmu.

– Ima više pesama koje naručujem u kafani i na koje ostavljam bakšiš. Volim pesme Borisa Spužića Kvake i Tozovca, to su neke stare srpske pesme i sevdalinke. Uvek volim da počastim svoje kolege. Bakšiš volim da dajem, a poslednja pesma na koju sam dala bekašiš bila je „Sneg je opet Snežana“ – otkrila je Sneki, piše „Grand onlajn", a pevačica je nastavila o tome kako voli za sebe da kaže da je žena „oslobođena od sujete".

– Stvarno sam operisana od tih stvari, mislim da svako ima svoj put i svoju karijeri. Stvarno nema potrebe za tim, svako vreme nosi svoje breme. Ove nove generacije top izgledaju i mislim da super rade svoj posao. Da li se to nekome sviđa ili ne je stvar ukusa – objasnila je ona.

Snežana Babić Sneki, Printscreen ,,Puls Srbije"
 

S druge strane, ona retko kada poseže ka piću.

– Ne konzumiram alkohol. Nikada kada sam vozila nisam popila ni kap alkohola. Ponekad volim neku dobru čašu vina, ali to je veoma retko – iskrena je bila ona, pa se zatim kratko osvrnula i na svoj ljubavni život.

„Volim i voljena sam!"

– Ispunjena sam u smislu neke lepe ljubavne energije. Sve mora sa merom da se radi. Trudim se da uvek budem stabilna, pa i u tom smislu. Volim i voljena sam, to mogu da kažem – nasmejala se ona, kojoj „materijalna strana muškarca" nikada nije bila od presudnog značaja. 

– Sve u životu sam stekla sama i tako je celog mog života. To sa partnersvom i ljubavlju kod mene nema veze – zaključila je Babićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike