Lea Kiš je bila ljubomorna na ovu pevačicu! Znaju se još iz školskih dana (FOTO)

10.12.2021

19:52

0

Malo je poznato i da su zajedno napravile prve muzičke korake

Lea Kiš je bila ljubomorna na ovu pevačicu! Znaju se još iz školskih dana (FOTO)
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lea Kiš se još kao devojčica družila sa danas popularnom pevačicom Snežanom Babiž Sneki. Nedavno, ugostivši je u svojoj emisiji, međutim, priznala je da je bila i ljubomorna na nju, jer je u muzičkoj školi koju su obe pohađale davala po dve godine za jednu, a ona to nije mogla.

- Jao, što sam bila ljubomorna tada. Ti daš dve godine, a ja moram celu školsku godinu da učim - priznala je voditeljka, koja je između ostalog pružila pevačici priliku da javno progovori o tome kako se opredelila za narodnu muziku, posle uspeha s klasičnom.

Snežana Babić Sneki ATAImages/Antonio Ahel
 

- Teška srca, znaš koliko sam klasiku volela i koliko je to tebi i meni išlo od ruke. Tebi klavir i pevanje, a ja sam više bila usmerena na pevanje. Ja sam uvek pohađala dve godine za godinu, tu su bila i međunarodna takmičenja - objašnjavala je Sneki u emisiji „Nedeljno popodne", pa dodala da se svakako ne kaje zbog svoje odluke i da je i te kako ponosna na svoju karijeru.

Snežana Babić Sneki M. M./ATAImages
 

S druge strane, kako je otkrila u jednoj „Grandovoj" emisiji, ispričala je kako je Lea svojevremeno važila za veliku zavodnicu.

- Moja Leica, jeste, mi smo se družile od malih nogu. Lea je uvek bila divna drugarica, zanosna crka za kojom su uvek svi momci ludeli. Uvek je bila prelepa, elegantna, divno je svirala klavir i pevala - hvalila je Sneki voditeljku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike