Gruja iz „Vojne akademije” objavio prvu sliku sa sinom, a ovako je govorio o borbi za potomstvo: Govorili su da ne možemo da imamo dete

10.01.2023

17:13

0

On i njegova supruga nisu gubili nadu

Gruja iz „Vojne akademije” objavio prvu sliku sa sinom, a ovako je govorio o borbi za potomstvo: Govorili su da ne možemo da imamo dete
Đorđe Stojković - Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Đorđe Stojković, popularni Gruja iz serije „Vojna akademija” nedavno je postao otac dečaka Nestora, a sada je glumac objavio prvu fotografiju sa svojim naslednikom. 

Dok je završavao poslove na laptopu, u naručju je držao malenog naslednika, a ova fotografija je raznežila sve njegove pratioce na Instagramu.

 

Po svemu sudeći Đorđe uživa u najlepšoj životnoj ulozi, a nedavno je govorio i o prognozama lekara, da on i njegova supruga neće moći da se ostvare kao roditelji prirodnim putem.

Ipak, sreća je bila na njihovoj strani  i Đorđe i njegova supruga Ivana su postali roditelji dečaka. 

- Bog nas je pogledao iako su nam doktori rekli da nećemo moći da dobijemo bebu prirodnim putem. Savetovali su nas da idemo na vantelesnu oplodnju, ali nismo gubili veru i nadu. Nestor je dete ljubavi, podrške, uzjamnog poverenja. Nas dvoje smo oduvek izuzetno bliski i sve radimo kao tim, oboje smo bili svesni da ćemo dete, ako ne budemo uspeli da dobijemo svoje, usvojiti, jer želimo da budemo roditelji. Beba je predivan plod naše međusobne želje, razumevanja i poštovanja - ispričao je Stojković ranije u intervjuu za „Gloriju”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike