Nikola i Bojana Rokvić čekaju treće dete: Posle brata Marka i oni saznali za lepe vesti, a ovako je govorio o proširenju porodice

05.08.2022

12:14

0

Pre dve godine pevač je detaljno za 24sedam pričao o roditeljstvu i planovima ubudućnosti

Nikola i Bojana Rokvić čekaju treće dete: Posle brata Marka i oni saznali za lepe vesti, a ovako je govorio o proširenju porodice
rokvici nikola bojana ata - Copyright ATAImages/ A.A.

Nikola Rokvić i Bojana Barović uskoro će dobiti treće dete, prenose domaći mediji.

Nakon ćerke Leone i sina Simeona koju su dobili Nikola i Bojana, ali i vesti da drugo dete očekuje i Marko Rokvić sa suprugom Sarom, njihova porodica postaće bogatija za još jednog člana.

Pre samo nekoliko dana stariji sin Marinka Rokvića saopštio je sa suprugom da će dobiti devojčicu, a odmah se pročulo i za proširenje porodice kod mlađih Rokvića, piše Republika.rs.

 

 

Nikola je jednom prilikom u intervjuu za 24sedam rekao između redova da se dvoume supruga i on, ali nije rekao da ne bi želeli treće dete. Ipak, kako je Simeon malo porastao, bračni par je doneo odluku, ali se o tome nisu još javno oglasili. 

Kako bismo dobili zvaničnu potvrdu, pozvali smo Nikolu za komentar, ali nije odgovarao na naše pozive, dok na društvenim mrežama nije demantovao ovu vest.

- Simeon je sad u nekoj razdražljivoj fazi i onda to zna da bude naporno, ali to su normalne stvari kao kod svih roditelja. Sve to teško padne, ali na kraju dana shvatiš da ti za svoju decu ništa nije teško – poručio je pevač pre dve godine za naš portal, ali i priznao da nisu isključili mogućnost prinove.

 

 

– Treće dete, ne znam… – nasmejao se najpre, a zatim dodao da se Bojana i on dvoume iz opravdanih razloga.

– Dvoje male dece stvarno je velika obaveza i videćemo, Bože zdravlja, malo ćemo pričekati, pa ako bude – biće. Za sada mislim da nam treba par godina odmora od beba – naglasio je pevač, ali ga je ovo pitanje podstaklo da otkrije i detalje.

– Uvek kad kažemo „hajde, dosta je dvoje“, shvatimo da kad deca odrastu i kad posle dođu unučići i bude puna kuća, da je to najvrednije bogatstvo. To je jedino bogatsvo s kojim možeš da se hvališ i dičiš. Naravno, voleo bih da imamo što više dece, ali je to i obaveza velika, treba ih vaspitati i odgojiti, izvesti na pravi put – rekao je tada Rokvić.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike