Branka Sovrlić otkrila kako je dočekala 2023. godinu: Razdelila poklone, provela se, a sada je samo jedno zanima!

06.01.2023

20:50

1

Sreću je prvo poželela svom suprugu, kada je otkucala ponoć

Branka Sovrlić otkrila kako je dočekala 2023. godinu: Razdelila poklone, provela se, a sada je samo jedno zanima!
Branka Sovrlić - Copyright G.G./ATAImages

Braka Sovrlić sumirala je utiske sa dočeka 2023. godine za jedne domaće medije, pa naglasila da joj je sada zdravlje prioritet i da gotovo samo o tome i razmišlja. 

– Ova godina je tako brzo prošla da nisam ni primetila da su već došli praznici. Mi uvek pred Novu godinu okitimo jelku. Pošto imam restoran, Novu godinu sam proslavila sa svojim zaposlenima i mojim suprugom, kome uvek prvom čestitam. Na sreću, do sada nam je sve dobro prolazilo, ali bez nekih prevelikih želja, jer smo ugalvnom do sada ostavili sve ono što smo hteli. Sada nam je najvažnije zdravlje - iskrena je bila pevačica, piše „Grand onlajn", a ona je nastavila o tome šta je kome poklonila za vreme tih prazničnih dana. 

„Ne kupujem svima isto!"

– Pripremila sam poklone za mnoge, pre svega za moje zaposlene. Gde god otputujem, svojim radnicima uvek kupim bar po nešto, barem neku sitnicu. Ne kupujem svima isto, nego biram specijalno i ciljano za svakoga. Volim da usrećujem ljude – naglasila je ona, pa otkrila kako će provesti Božić. 

 

 

- Božić provodim kao i sve druge praznike. Nisam navikla da imam neke specijalne rituale ili nešto slično, jer moj otac je bio vojno lice i ja nisam odrasla u tom duhu. Jednu baku nisam ni upoznala, a živela sam u gradu u kome se ti običaji nisu specijalno poštovali – objasnila je Sovrlićeva. 

Zatim, otkila je svoje planove za budućnost. 

– Možete od mene da očekujete neku novu pesmu ili neko novo ruho, haljinicu, jer u tome uživam. Majka me je tako vaspitala odmalena. Uvek me je doterivala i sređivala, nosila sam neke štirkane haljinice, vezla mi je i plela. Danas bi bila vrhunski kreator. Dok me glas služi, do tada ću i da pevam, a hvala Bogu, do sada je sve bilo super, jer vodim zdrav život – zaključila je ona za pomenute medije. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike