Godinu dana od smrti Zorana Kalezića! Sin mu nije došao na sahranu, a njegova poruka i danas slama srca

04.01.2024

12:08

1

On se od oca tada oprostio emotivnom porukom na Fejsbuku

Godinu dana od smrti Zorana Kalezića! Sin mu nije došao na sahranu, a njegova poruka i danas slama srca
Zoran Kalezić - Copyright Printscreen Youtube/ Happy TV

Pevač Zoran Kalezić izgubio je životnu bitku sa kancerom pre godinu dana, na današnji dan, a zbog njegovog odlaska i dalje su neutešni njegova porodica, prijatelji, ali i svi koji su imali priliku da ga upoznaju.

Njegov sin Filip nije bio u mogućnosti da prisustvuje ispraćaju svog oca, te se od njega tada oprostio emotivnom porukom na društvenoj mreži Fejsbuk. 

Printscreen Facebook/Kalezić Filip
Filip se putem Fejsbuka oprostio od oca Zorana Kalezića

- Nadam se da ćeš sada naći mir kod mog dobrog anđela. Hvala ti na svemu što si uradio za mene kao otac, a kao umetnik ostao dostojan svom zvanju. Nikada nisi obrukao muziku i pesmu niti sebe, nisi se dao pasjim sinovima do zadnjeg dana. Gore si sada u sigurnim rukama. Počivaj u miru, tata - napisao je Filip tada.

Podsetimo, Filip živi u Čikagu gde je i zaposlen, pa je. i pored velike želje, sprečen da dođe u Crnu Goru da svog oca isprati na večni počinak.

Zoran Kalezić predosetio smrt

- Sada sam polako krenuo na put ka mom kumu Tomi. Uskoro ćemo se sresti, ali imam još nešto da uradim dotad. Čekam koncert u Domu sindikata da još jednom čujem note koje sve organe vraćaju na pravo mesto. Imam potrebu da još jednom vidim sve te ljude u publici. Kada je odlazio moj kum Toma, rekao mi je: „Nemoj da kenjaju tamo o meni, ti ćeš da se oprostiš od mene. Ti ćeš da kažeš nešto“. Kakva je to počast. Kakva je to obaveza. Tada sam se oprostio od Tome, tad sam shvatio da odlazi čovek koji je želeo da ode, on više nije želeo ovozemaljski život i principe koje mu doktori zadaju. Nije smeo da puši i pije alkohol. Žao mi je što više nema ljudi kao što su Toma, Šaban… Njih ne treba žaliti jer su sebe napravili besmrtnim. Dok god traje muzika traju i oni - izgovorio je tada pevač na ivici suza.

ATAImages/A.A.
Zoran Kalezić

Kalezić je sahranjen na groblju u Danilovgradu 6. januara, ispraćaju su prisutvovali brojni poštovaoci njegovog velikog dela, dok su opelo služili sveštenici Mitropolije crnogorsko-primorske. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike