Estrada tužna zbog smrti Zorana Kalezića, a jedna koleginica ga je baš danas pominjala: Rekla sam mužu da treba da ga obiđemo...

04.01.2023

16:25

0

Folker je mnogima bio omiljeni kolega, ali i prijatelj

Estrada tužna zbog smrti Zorana Kalezića, a jedna koleginica ga je baš danas pominjala: Rekla sam mužu da treba da ga obiđemo...
Zoran Kalezić - Copyright Printscreen Youtube/ RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

Smrt Zorana Kalezića pogodila je sve one koji su ga poznavali, a njegove kolege su u šoku zbog ove tužne vesti.

Nada Topčagić je istakla da je baš danas razmišljala o kolegi i pominjala, te da je pomenula mužu da treba da ga obiđu.

Printscreen Youtube/ Happy TV
Zoran Kalezić

- Ja sam upravo išla putem prema Dunavu i javili su mi za Zorana. Nemam reči! Nemam reči da nismo stigli da ga obiđemo. Pričao mi je majstor za Zorana Kalezića pre samo sat vremena. Sećam se, on je dobio nekih mučenih 40 kvadrata i imao je problem za borbu za zemljištem. Mi smo celo popodne pričali o Zoranu sa majstorom i ja kažem Zlatku: "Trebali bi da vidmo šta je sa njim, da li mu treba pomoć", međutim, evo ne treba... Svako se u svom jadu zabavio! Neko kad ode, svi smo kao:" Šta ćemo sada", a sada je kasno! Neka mu je laka zemlja, mi smo radili. Jezivo je - rekla je Nada, te otkrila da se sa njim čula letos i da je zvao njenog supruga i nju da se vide, ali se to, nažalost, nije desilo.

ATAImages/Antonio Ahel
Nada Topčagić

Njegova kolegnica Vera Matović istakla je da ju je Zoran mnogo voleo.

Znam da je bio bolestan, raspitivala sam se, pričali su da je dobro, da je dobijao lekove. Moje saučešće porodici, bio je divan čovek, mnogo me je voleo, njegova supruga se zvala Vera. Nažalost odlazimo jedan po jedan - rekla je Vera za Pink.rs.

S druge strane, Kalezićeva koleginica Nada Obrić je jedva izustila nekoliko reči od šoka.

- Au, au... Neka mu je laka zemlja. Au... Strašno. Bila sam letos kod njega na promociji albuma - rekla je Nada, pa dodala:

- Ne mogu više da podnesem ove odlaske.

Printscreen ,,Sceniranje"
Nada Obrić

Era Ojdanić otkrio je da su Zoran i on svojevremeno živeli u istoj zgradi, pa čak obojica držali parfimerije.

- Moje saučešće porodici. Šta da vam kažem, dobro sam ga poznavao. Živeli smo davno u istoj zgradi na Banovom brdu, ja sam otvorio parfimeriju, a posle je on u suterenu takođe otvorio parfimeriju. Ipak, nismo jedno drugo gledali kao konkurenciju - rekao je Era za Novu, a potom je objasnio koliko je Zoran bio uticajan u muzičkom svetu.

ATAImages/Antonio Ahel
Era Ojdanić

- Krajem devedesetih je bio predsednik udruženja Estradnih umetnika, to je bilo u vreme kad sam ja izdao ‘Plavog slona’. Imali smo dosta zajedničkih turneja, i bili smo dobri drugovi. Njegova prva supruga, nažalost pokojna, bila je divna i čestita žena.

Od Zorana se oprosstio i njegov kum, kompozitor Rade Vučković, koji je istakao da mu je teško da priča jer je pre nekoliko minuta saznao da mu je kum preminuo.

- Ja sam u šoku, iskreno ne znam ni kad je sahrana. Dobio sam poziv pre nekoliko minuta, samo što sam ušao u kuću i odmah me je sačekala takva vest. Čuo sam se pre 2 nedelje sa njim. Uvek sam pričao neke lepe teme sa njim. Rekao mi je "nisam dobro". Nekad su mu bili dobri rezultati, nekad nisu. Mislio je da ide na bolje, bio je optimista, nije ni jednog trenutka sumnjao. Ja sam iskreno mislio da se to neće desiti. Supruga i ja pokušavamo da pozovemo njegove ćerke, ali ne možemo da ih dobijemo. Bio je veseo, smejao se. Supruga i ja smo se spremali da odemo do njih letos, ali ona je dobila koronu i bili smo sprečeni. Nije nam se dalo - izjavio je Rade, prenosi Telegraf.

24sedam/Nemanja Vujčić
Rade Vučković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike