Marija Šerifović nije pevala za doček Nove godine, ali se naradila: U ponoć sam zamislila želju, čini mi se nikad ozbiljniju

04.01.2023 | 21:40

Autor: Nemanja Vujčić

Pevačica se ovog puta nije družila sa publikom, ali jeste sa gomilom mališana

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Marija Šerifović rešila je da sebi za doček Nove godine da oduška i ne nastupa nigde, ali to ne znači da nije bila i te kako aktivna u novogodišnjoj noći.

Ona je, naime, provela doček sa decom svojih prijatelja, čime se pohvalila na svom nalogu na Instagramu.

Instagram printscreen/serifovic
Marija Šerifović

- Imala sam bezbroj opcija gde da provedem taj čuveni doček. Odabrala sam da to bude baš sa njima i da njima a i sebi priredim doček za pamćenje. Ne znam ni sama odakle da krenem. Dobili su zatvoren bazen samo za njihova du**nca jer skakati se mora. Razume se, posle toga sam morala sve da ih okupam, operem kose i počešljam - piše Marija i nastavlja:

- I taman kad sam pomislila da su spremni za krevet oni su, šta, postali gladni. Sto za sedmoro i ide pečenje i razume se krofne. U ponoć sam zamislila želju, čini mi se nikada ozbiljniju. Odgledali smo vatromet i u miru Božjem legli u krevet. Deca srećna, ja jos srećnija, jer nisam morala da radim i na tome, Bože, hvala - napisala je Marija uz video na Instagramu i prozvala sve prijatelje da će im poslati fakturu.

Instagram printscreen/serifovic
Marija Šerifović

Marija je, podsetimo, sve iznenadila kada je odlučila da neće nastupati za doček.

- Ljudi moj, ovih dana ste mi zatrpali DM porukama gde nastupam za doček. Znači, za Novu godinu ne nastupam 99 odsto. Odmaram, sedim, jedem, pijuckam, sunčam se, lepota božija - rekla je Šerifovićeva tada.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam