Uroš Živković o pomirenju s Aleksandrom Mladenović: Nije mogao a da se ne nasmeje zbog ovoga!

08.12.2022

12:05

0

I dan-danas ima onih koji bi voleli da pevački par obnovi svoj ljubavni odnos

Uroš Živković o pomirenju s Aleksandrom Mladenović: Nije mogao a da se ne nasmeje zbog ovoga!
Aleksandra Mladenović i Uroš Živković - Copyright Youtube screenshot / Grand Magazin TV Grand

Iako već ima nekoliko godina otkako su Aleksandra Mladenović i Uroš Živković raskinuli, kada su se nedavno zajedno pojavili u jednoj „Grandovoj" emisiji, ponovo su pokrenuli pravu lavinu komentara onlajn - o eventualnom pomirenju. Poznato je da bivši pevački par neguje korektan odnos posle kraha ljubavi.

Međutim, prema pevačevim rečima, za priče o obnavljanju ovog odnosa nema mesta.

- Izgleda da je ljudima to i dalje zanimljivo, ali to je ispričana priča i pročitana knjiga već 700 puta, tako da... Meni je drago, jer mi smo kolege i radimo zajedno, pa zašto se zajedno ne bismo i promovisali. U tom smislu, ne nekom drugom, naravno - počeo je Uroš, prenosi „Grand onlajn", pa nastavio o tome kako u stvari izgleda njihov odnos danas.

„Nije da se družimo!"

- Mi ne pijemo kafe zajedno, ne ručamo zajedno i ne družimo se, ali imamo, hvala Bogu, puno zajedničkih prijatelja i kolega, i svaki put kada je neko slavlje, gde se svi okupljamo, naravno da nazdravimo. U jako dobrim odnosima smo, samo što se ne družimo, mislim, neprirodno je, realno - nasmejao se Živković.

Uroš Živković, Youtube screenshot / Grand Magazin TV Grand
 

Aleksandra je, inače, poslednja devojka koju je on predstavio javnosti, što je mnogima zapalo za oko.

- Čuvam negde za sebe ljubavni život, jer mislim da je tako bolje, ali kada se sutra desi nešto ozbiljno i kada se pojavi žena sa kojom ću da stvorim porodicu, neću kriti. Što bih, to su lepe stvari. Ja sam srećan i ispunjen, to je najbitnije, iskreno, i treba da budete srećni zbog mene - ponovo je razvukao osmeh on.

Uzimajući u obzir da se Urošev otac oženio pre svog starijer brata, Živković je otkrio da li roditelji očekuju da se i on oženi pre Miloša.

- Kod nas u porodici nema pravila i sve je kako Bog kaže. Ko prvi nađe srodnu dušu, neka se ženi. Mama i tata jedva čekaju unučiće, mislim, polako... Mada, ja bih iskreno i mogao, generalno sam stabilan u svakom smislu - zaključio je on.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike