Ovo su stihovi koje je snimio Massimo samo tri dana pre smrti: Uživajte u svakom trenutku

02.01.2023

13:46

0

Na njegovoj zvaničnoj Instagram stranici osvanule su reči poslednje snimljene pesme

Ovo su stihovi koje je snimio Massimo samo tri dana pre smrti: Uživajte u svakom trenutku
Massimo Savić - Copyright Printscreen/Instagram/massimo.official

Muzičar Massimo Savić preminuo je u 61. godini nakon teške bolesti sa kancerom pluća, a tužne vesti o njegovom odlasku objavile su ćerka i supruga, 23. decembra. 

Ispraćaj na večni počinak biće održan 3. januara u 11 sati na Gradskom groblju Zadar, a komemoracija je 30. decembra održana u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu. Na njegovom Instagram nalogu osvanula je objava, a to su zapravo reči nove numere koju je Massimo snimio samo tri dana pre smrti. 

Instagram printscreen/massimo.official
Reči poslednje pesme koju je Massimo snimio tri dana pre smrti

- Uživajte u svakom trenutku koji vam donosi ovaj predivan život i delite sa svima dobro, delite sa svima razumevanje. Te su misli deo zadnje poruke publici koju je naš Maks snimio, tri dana uoči odlaska. Njome je želeo da čestita Božić i uputi vam svima najbolje želje za (N)ovu godinu. Tvoje misli, tvoje reči i tvoj Glas. Sve tvoje nam neizmerno nedostaje najdraži naš Maks - piše u objavi na zvaničnoj Instagram stranici Masima Savića.

Podsetimo, vest o njegovom smrti šokirala je sve poštovaoce njegovog lika i dela, a njegova supruga i ćerka su tužne vesti saopštile putem Fejsbuka. 

Printscreen/Instagram/massimo.official
Massimo Savić

 

- Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Masimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga sveta, u našim će dušama živeti večno; nasmejan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umetnosti. Zauvek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna - napisale su uz njegovu crno-belu fotografiju. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike