Cecina snaja Bogdana prvi put pred kamerama: Prisetila se upoznavanja s Veljkom, pa dana koje je provela u košarci!

30.12.2022

09:34

0

Za Ražnatovićku, porodica je veliki blagoslov i veoma je srećna što se ostvarila kao supruga i majka

Cecina snaja Bogdana prvi put pred kamerama: Prisetila se upoznavanja s Veljkom, pa dana koje je provela u košarci!
Bogdana Ražnatović - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Bogdana Ražnatović, supruga boksera Veljka Ražnatovića, inače se gotovo uopšte ne eksponira, međutim, u okviru porodičnog dokumentarnog serijala „Ceca show" stala je pred objektive, pa mnogo šta ispričala za javnost. Ovom prilikom, ona se prisetila upoznavanja sa sinom pevačice Cece Ražnatović, kog je na iznenađenje mnogih najpre odbila.

Ipak, vremenom im se dogodila velika ljubav i osnovali su porodicu, zbog čega je Bogdana izuzetno ponosna.

- Upoznavanje sa Veljkom bilo je jedinstveno od samog početka, što je dovelo do neverovatne povezanosti i na kraju do toga da stvorimo neverovatnu ljubav i porodicu koja je za nas veliki blagoslov. Počelo je tako što sam ga odbila, jer sam znala kakav je. To je kod njega probudilo samo veću želju za mnom, kasnije je to preraslo u veliku ljubav - kazala je Ražnatovićka, pa dodala kako je ništa kod supruga ne nervira.

- Svog muža najviše volim i ništa mi ne smeta. Veljko je pažljiv, ljubavan, nežan i zaista sve kod njega volim. Živim jedan jako lep i miran život, ostvarila sam se kao supruga i majka - naglasila je ona.

Zatim, popričala je i o njihovoj deci.

Bogdana Ražnatović, Printscreen BlicTV, Ceca show
 

- Željko je tvrdoglav na mene, a fizički liči na tatu. Uskoro stiže beba, razlika između prve i druge trudnoće je u tome što mi je sada lakše. Upućena sam u to šta me čeka, ali druga beba je mnogo nemirnija od Željka - otkrila je.

Između ostalog, prisetila se i dana koje je provela u košarci, igrajući za reprezentaciju Srbije. Sport je zbog povreda morala da napusti, ali čitav taj period nosi u lepom sećanju.

- Mislim da mi je košarka donela dosta toga lepog i mnogo čemu me je naučila. Morala sam prestanem da treniram profesionalno košarku, jer sam imala dve teške povrede. Ponosna sam na to što sam ostvarila sa timom, ali i samostalno, kao deo srpske reprezentacije. Ne mogu da kažem da mi nedostaje, jer sada imam neki drugi način života u kom sam se pronašla - iskrena je bila Bogdana, koja se dotakla i toga zašto se inače ne pojavljuje pred kamerama.

- Moja želja da se ne pojavljujem pred kamerama proističe iz toga što nisam odrasla u tom okruženju. Nemam nikakvo iskustvo u tome i za mene je to nešto novo. Ne opterećujem se javnim eksponiranjem - rekla je gospođa Ražnatović, u okviru najnovije epizode „Ceca šoua".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike