Ćerki Žakline iz „Srećnih ljudi" niko nije verovao da joj je majka glumica! Ovako sad izgleda (FOTO)

27.12.2022

08:25

1

Jelenu Čvorović Paunović mnogi pamte i kao Kasandru iz „Porodičnog blaga"

Ćerki Žakline iz „Srećnih ljudi" niko nije verovao da joj je majka glumica! Ovako sad izgleda (FOTO)
Jelena Čovorić Paunović - Copyright Youtube screenshot / Георги Александров

Jelena Čvorović Paunović koju je domaća publika najbolje upamtila kao Žaklinu iz „Srećnih ljudi", Kasandru iz „Porodičnog blaga"... Nije se mnogo promenila otad i fanovi je i te kako prepoznaju kada je sretnu. Glumica specifičnog glasa nema koga nije očarala u ovim ulogama, međutim, okolina njene ćerke nije verovala devojci da joj se majka zaista bavi ovim „zanatom".

- Moja ćerka je jednom rekla da joj niko ne veruje da joj je majka glumica. Pošto inače radim u pozorištu, snimila sam serije i onda se situacija u njenom društvu promenila - rekla je ona jednom prilikom kroz osmeh, prenose domaći mediji.

 

Sinišina (Pavić) Kasandra inače je iz Bajine Bašte, a živi i radi u Beogradu. Igrala je u mnogim predstavama i za naslednicu je veoma vezana. Letos je napunila 74 godine.

Kada je ostala bez supruga, svoj je život nastavila s velikom tugom u srcu.

Njena priča iz mlađih dana, sa druge strane, još uvek se prepričava - reč je o njenom poznanstvu s jednim mladićem koji je u tom periodu služio vojsku. Ona je tada imala 15 godina, a on je 12 godina stariji od nje.

Jelena nije želela ništa da ima sa njim, ali je volela da ga gleda kako svira violinu, pa ju je čak on donekle naveo da upiše glumu.

 

 

Pokazao joj je kako izgleda akademija koju je i on pohađao. Međutim, dok je ona bila na odmoru, on je otišao iz vojske i ostavio joj svilene čarape kao poklon. Posle toga je uspela da ga vidi tek mnogo kasnije. Pamtila ga je po očima i tome što za vreme vojske nije imao kosu. Srela ga je jednom prilikom - odselio se u Švedsku i oženio prvakinjom stokholmske opere, a tamo i dalje živi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike