Radanovićeva žena blista u sedmom mesecu trudnoće! A Sloba razmišlja da li da prisustvuje porođaju: Možda i ne padnem u nesvest!

16.12.2022

11:10

1

Za pojavljivanje na jednom događaju ona je obukla belu haljinu, pa s ponosom istakla stomačić

Radanovićeva žena blista u sedmom mesecu trudnoće! A Sloba razmišlja da li da prisustvuje porođaju: Možda i ne padnem u nesvest!
Jelena i Soba Radanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena i Sloba Radanović pojavili su se nedavno ruku pod ruku na jednom prestoničkom događaju, pa sve oduševili. Naime, pevačeva supruga je za ovu priliku bila obukla belu haljinu, te s ponosom istakla trudnički stomak. Prema daljim navodima jednih domaćih medija, ona je sada u sedmom mesecu, a drugo stanje joj veoma prija.

Radanović, s druge strane, na samom kraju 2022, naglašava da mu je ova godina bila izuzetno uspešna - na svakom polju. Ipak, ono što ga najviše ispunjava je to što će se uskoro ostvariti u ulozi tate.

„Mogao bih da prisustvujem porođaju!"

- Jelena izvlači najbolje iz mene, čini me ozbiljnijim i posvećenijim, dopunjujemo se. Prezadovoljan sam ovom godinom, dosta sam radio. Sve što sam zacrtao sam ispunio... Mislim da ću ja biti popustljiv otac. Moja supruga Jelena nije razmažena trudnica. Ona nije zahtevna, ali ako nešto poželi trudim se da joj ispunim to - kazao je on, pa dodao:

- Pričali smo Jelena i ja na temu porođaja. Mislim da bih mogao da prisustvujem porođaju, možda bi bilo čudno iskustvo za mene, ali mislim da bih izdržao da ne padnem u nesvest.

- Supruga i ja smo dosta slični, znače nam sitnice. Volimo da posećujemo lokalna mesta, dosta idemo po manastirima, ja se vodim time da treba da obiđemo našu zemlju, ono odakle si - zaključio je Radanović.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike