Breskvica i Leon zakopali ratne sekire, pa napravili lom!

21.12.2022

19:10

0

Muzički dvojac izbacio duetsku pesmu o kojoj će se pričati

Breskvica i Leon zakopali ratne sekire, pa napravili lom!
Leon - Copyright Foto: Marko Edge

U domaćoj javnosti odavno su poznati brojni nesporazumi, svađe i trzavice koji su obeležili živote naših javnoj ličnosti koji u svetu muzike često dovode do prekida saradnje. Upravo jedan takav nesporazum dogodio se na relaciji muzičkog dvojca, Anđele Ignjatović Breskvice i Leona, o kome javnost gotovo da ništa nije znala.  

Naime, tokom prošle godine došlo je do razmimoilaženja atraktivne pevačice i kontroverznog repera, a da je reč o pravim mladim profesionalcima svedoči i činjenica što ni jedna strana nije želela da iznosi prljav veš.

Tim povodom pozvali smo Leona koji nam je objasnio detalje odnosa sa Breskvicom.

- Tačno je da je došlo do prekida saradnje. Ni jedno ni drugo nismo uradili ništa što bi dovelo do prekida našeg dugogodišnjeg prijateljstva, ali smo sticajem okolnosti bili prinuđeni da jedno vreme ne ukrštamo glasove. Srećom, tome je došao kraj, te smo napravili brutalnu pesmu koja se zove ,,Kripto“, a koja je upravo danas ugledala svetlost dana. Inače, ovo je druga po redu pesma sa mog novog albuma ,,Bara“. Veoma sam srećan zbog svega toga i ovim putem želim da se zahvalim Breskvici što je u velikoj meri doprinela da pesma već danas ima pozamašan broj pregleda. Prema našoj skromnoj proceni, mislim da smo uboli veliki hit - kaže Leon kroz smeh i otkriva da je Breskvica bila vrlo raspoložena tokom snimanja pesme, kao i da je otpevala u jednom dahu.

- Breskvica iako je mlada je zaista veliki profesionalac i bilo mi je zadovoljstvo raditi sa njom. Nadam se da se nećemo zaustaviti samo na ovoj pesmi – poručio je Leon.

Instagram printscreen/brrrreskvica
Anđela Ignjatović Breskvica

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike