Raskinuli Teodora Džehverović i Nino Čelebić? Sve zajedničke fotografije nestale s mreža: Više se i ne prate! (FOTO)

18.12.2022 | 13:55

Autor: Milica Gudžulić

Iako su brojale najviše „lajkova", sada nisu dostupne javnosti

Copyright ATAImages/Stefan Tomašević

O vezi, eventualnom braku, ali i raskidu Teodore Džehverović i Nina Čelebića često se pričalo, kao i pisalo u medijima. Trenutno, šuškanja o rastanku su ponovo „podgrejana" i to zbog krajnje neočekivanog poteza glavnih aktera

Pevačica i košarkaš se, naime, više ne prate na Instagramu i sve zajedničke fotografije su ili obrisali, sakrili sa svojih profila. Par se često oglašavao onlajn kako iz topline svog doma, tako i sa putovanja, međutim, kako primećujemo, nijedna više nije dostupna javnosti. 

Teodora Džehverović, Instagram screenshot/ teodoradzehverovic
 

Nedavno, Teodora je u jednom razgovoru s medijima za 24sedam istakla kako se „nada da će Nino biti uz nju za Novu godinu", naglašavajući da se u ovom periodu samo sprema za svoj nastup ispred Skupštine Srbije u najluđoj noći.

Nino Čelebić, Instagram screenshot / ninocelebic
 

Na pitanje kako bi odreagovala da je zaprosi na bini, odgovorila je:

- Najbolje moguće, za mene i za njega, ali to su neke stvari koje čovek ne može da planira niti da smišlja. To je sve na muškarcu, a devojka može da očekuje u svojoj glavi.

- Za takve stvari, čovek treba da pusti vreme, da se ne pravi partneru pritisak, nego kada to oseća... - pričala je ona, pa naglasila da je tako nešto ne bi omelo u pesmi. 

Teodora Džehverović, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Ma, neću da pričam o tome. Nema potrebe. Spremam se za svoj nastup 31. decembra, a ne za veridbu. Ako dođe, dobrodošlo - kazala je, o čemu više možete čitati na OVOM linku. 

Podsetimo, otkako je Džehverovićeva piznala javno vezu s Čelebićem, važili su za jedan od omiljenih poznatih parova. Na Instagramu su se i upoznali, prema njenim rečima - privukao joj je bio pažnju onlajn „svojim tetovažama i svime onime što on jeste".

- Mi smo otišli da popijemo kafu. Ja uopšte nisam imao predstavu koliko je ona popularna. Mi sedimo, u punom lokalu i prilazi milon ljudi. Imao sam želju da ih zamolim da ipak ja razgovaram sa devojkom koju sam izveo. Tek tad sam shvatio da je ozbiljna faca - ispričao je svojevremeno oduševljeni Nino za domaće medije.

Teodora Džehverović i Nino Čelebić, ATAImages/ A.A.
 

Kako je veza postajala ozbiljnija - nisu skrivali da planiraju zajedničku budućnost. 

Pošto im mnogi tako nešto i žele, to što se više ne prate na Instagramu svakako je zbunilo fanove, jer je to uglavnom jedan od znakova da je došlo do kraha ljubavi. 

Inače, pevačica je putem društvenih mreža nedavno i razbesnela većinu „gafom" sa Mahrinom - koleginice, na kraju se saznalo, ipak nisu ni u kakvoj raspravi, a i snimile su duet za kojim je Cvetkovićeva plakala „misleći da se neće desiti" POGLEDAJ GALERIJU

Pojedinci su i to uzeli u obzir, kada su šuškanja oko nje i Nina u pitanju.

Obično, ona ume relativno brzo da zaustavi glasine o razlazu nekom novom zajedničkom fotografijom. Trenutno, ni jedno ni drugo se još po tom pitanju nisu oglašavali

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam