Mini Kostić su lekari rekli da ne može da ima decu: Molila sam se svakodnevno, a onda se desilo čudo!

10.05.2022

16:20

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je otkrila i da ju je ljubav mnogo koštala – i emotivno i novčano

Mini Kostić su lekari rekli da ne može da ima decu: Molila sam se svakodnevno, a onda se desilo čudo!
mina kostić - Copyright ATAImages/ G.G.

Pevačica Mina Kostić majka je devojčice Anastasije, koju je dobila sa Igorem Kostićem, poznatijim kao Igor X. Ipak, ona je sada otkrila je da nije ni znala da može da ima dete, jer su joj lekari govorili suprotno.

 - Njemu sam rekla da ne mogu da rodim, jer su mi rekli da sam jalova. A onda se desilo čudo. Svakog dana sam se molila Bogu ujutru i uveče i eto, rodila se devojčica. Dete nam raste, u kontaktu smo i najbitnije je da ona ima ljubav sa obe strane. Shvatila sam kako treba da radim i tako se i ponašam - objasnila je Mina, koja nije do kraja izgubila nadu u ljubav muškarca, ali za nju je, pored deteta, najvažnija ljubav prema Bogu.

ATAImages/ G.G.
Mina Kostić sa ćerkom

 - Shvatila sam da je oko mene sve ljubav. Pravu sreću sam spoznala tek kada sam srce predala Bogu, od tada sam presrećna i ništa mi više nije potrebno - kaže Mina.

Pevačica je takođe u „Pulsu Srbije“ otkrila da ju je ljubav mnogo koštala –  i emotivno i novčano.

- Volela bih da mi se desi prava ljubav, ali me je ona, nažalost, skupo koštala. I to mnogo. Maltene svaka, ali ja sam svima njima oprostila. I finansijski i emotivno. Udala sam se i sve sam stavila na njegovo ime. I zgradu koju sam gradila, koju smo Džej i ja finansirali. I kola i njegova kuća. Pokradena sam na pravdi Boga, ali to se dešava svim mojim koleginicama - zaključila je pevačica.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike