Voditeljku Mariju Savić Stamenić progonio manijak: Reagovala je i policija, a sada otkriva detalje agonije!

13.12.2022

10:59

2

Teško se nosila sa situacijom, imala je utiska da je neko posmatra dok je u svom stanu

Voditeljku Mariju Savić Stamenić progonio manijak: Reagovala je i policija, a sada otkriva detalje agonije!
Marija Savić Stamenić - Copyright Instagram printscreen/marijasavicstamenic

Voditeljka Marija Savić Stamenić otkrila je da je svojevremeno bila je žrtva manijaka progonitelja, koji ju je nedeljama uznemiravao telefonom čim bi se vratila kući.

Voditeljka i urednica iskreno priznaje da je zbog toga danima bila uplašena. Manijak ju je uznemiravao na kućni broj telefona, a voditeljka je imala utisak kao da je neko posmatra, što je bilo zastrašujuće.

Marija je zatražila zaštitu od policije, koja je brzo i efikasno rešila problem, a poučena lošim iskustvom, voditeljka je uputila javni savet svim devojkama koje se osećaju ugroženo na bilo koji način.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages/M.M.
Marija Savić Stamenić

- Imala sam progonitelja, osobu koja me je zvala na kućni broj telefona. To se događalo čim bih ušla u stan, delovalo je kao da me neko gleda odnekud i tačno zna kad treba da pozove. Bilo je veoma neprijatno, osećala sam strah i bila prinuđena da tražim zaštitu od policije. Rešili su problem u prilično kratkom roku, ali mi nikad nisu rekli o kome je reč. Savetujem svim ženama da, ukoliko osete da nešto nije u redu, i ako posumnjaju da nešto potencijalno može da ih ugrozi na bilo koji način, ne oklevaju nego da se odmah obrate policiji - ispričala je Marija.

Marija je u tom periodu teško usklađivala poslovne obaveze sa psihičkom torturom koju je trpela od nepoznatog čoveka.

- Tada sam još bila na RTS-u i trebalo je da uradim intervju sa gostom za Drugi dnevnik, za koji sam se jedva sabrala, pošto sam plakala otkako sam došla na posao. Pitala sam se zbog čega je osoba koja je to okačila morala da komentariše kako izgledam, a ne to što radim. Bilo je to nešto najgore što je neko mogao da mi kaže, jer ne želim da me ljudi posmatraju na taj način - rekla je Marija za ''Gloriju''.

Instagram printscreen/marijasavicstamenic
Marija Savić Stamenić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike