Oči pune suza, glas podrhtava: Voditeljka uživo u programu jedva izustila tužne vesti

29.04.2021

21:40 >> 21:31

0

Autor: Marija Mitić

Voditeljka jutarnjeg programa Marija Savić Stamenić potresena je saopštila vest o smrti mlade porodilje iz Niša koja je preminula od koronavirusa

Oči pune suza, glas podrhtava: Voditeljka uživo u programu jedva izustila tužne vesti
Copyright Marija Savić Stamenić

Voditeljka jutarnjeg programa Jutro na televiziji Prva, Marija Savić Stamenić, jutros se u emisiji susrela sa lošim vestima, zbog čega je u uživo programu umalo zaplakala.

Naime, Marija je morala da saopšti vest o smrti mlade porodilje iz Niša, koja je preminula od posledica koronavirusa, zbog čega su joj se oči napunile suzama.

– Nažalost, tragična vest stiže nam iz Niša… – počela je Marija.

– Dvadesetsedmogodišnja žena, porodilja, iz Zaječara, koja se pre dva dana porodila u 35. nedelji trudnoće, izgubila je bitku sa koronavirusom – jedva je rekla voditeljka.

Marija Savić Stamenić

– Beba Milica je dobro… Ona nije pozitivna na koronavirus. Kao što znate, odvijala se prava, lavovska borba lekara u KC Niš, za život bebe i za život ove porodilje… Beba je preživela, ali majka, nažalost ne… – rekla je Marija drhtavim glasom.

M. P. je iz Zaječara, a bitku sa kovidom izgubila je jutros, u četvrtak, 29. aprila, u 7.20 sati.

Njena beba Milica, kao što je naglasila voditeljka, negativna je na koronavirus.

– U pepelu ljudske nesreće, prkosno, iznikao je novi život. U drami koju samo život može da režira, niški anesteziolozi udaljili su se za trenutak od respiratora i pomogli hrabroj M. P. iz Zaječara da na svet donese zdravu devojčicu Milicu – ovim rečima opisao je za Telegraf dr Radmilo Janković, zamenik direktora niškog UKC porođaj dvadesetsedmogodišnjakinje žene obolele od kovida 19.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike