Olja Karleuša potkačila koleginice: Kad čujem pevačice kako govore o savršenom braku, dobijem nervni slom

12.12.2022 | 19:21

Pevačica ističe da u svakom braku postoje trzavice i „gorki“ trenuci

Copyright Printscreen Youtube/RTS Ordinacija - Zvanični kanal

Pevačica Olja Karleuša za sebe kaže da je biznis žena, pevačica i majka - tri u jednoj. I pored poslovnih obaveza koje ima, budući da radi na novim pesmama, ona se trudi da se porodica ne ispašta zbog toga. 

Sa suprugom deli sve porodične obaveze i ništa joj teško ne pada.

-  Sada sam i jedno i drugo i mislim da će to biti zauvek. Sin je inače skroman, ali voli da dobije tipa Ajfon 14 - našalila se pevačica. Što se tiče muža i mene, podelili smo se, on je zadužen za školu, a ja za sve ostalo - rekla je Olja.

Instagram printscreen/oljakarleusaofficial
Olja Karleuša

Na pitanje o braku, Olja je imala vrlo jasan stav, ističući da nisu sve koleginice iskrene kada govore o ljubavnom životu. 

- Kada čujem pevačice kako govore o savršenom braku, dobijem nervni slom. Nikako nije moguće da sa nekim ne pojedete kilo soli, to je život... Jedina je istina, ako voliš nekoga možeš sve da prevaziđete... Ako nekoga voliš istinski, onda to može da opstane - ispričala je Karleuša u emisiji „Premijera - Vikend Specijal“. 

Podsetimo, Olja Karleuša se suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom kada su joj lekari dijagnostikovali tromb, ali i emboliju pluća, zbog čega je provela izvesno vreme u bolnici uz jaku terapiju. 

ATAImages/Antonio Ahel
Olja Karleuša

 

- Doktorka kaže da vidi trombove koji su slobodni. Vidi da imam emboliju pluća, tromb je napravio začepljenje. Ne postoji čovek koji se ne boji kad mu kažu da je to tempirana bomba i kada ne možete da se krećete. Ležiš i čekaš da se tromb veže. Sve to vreme se uzima terapija, antiokoagulanti, ali zapravo samo čekaš... Kad je doktor rekao da ne smem ni do toaleta, to je za mene bio kraj. Sve sam slušala - ispričala je Olja u emisiji „RTS Ordinacija“.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam