Zorana Pavić ponovo doživela udes: Pevačica oborila dete na ulici, pa sama otišla u policiju!

09.12.2022

19:33

0

U policiji postoji snimak na kom se vidi da dete istrčava ispred pevačicinog automobila, nakon čega ona izlazi iz kola i ukazuje mu pomoć

Zorana Pavić ponovo doživela udes: Pevačica oborila dete na ulici, pa sama otišla u policiju!
Zorana Pavić - Copyright ATAImages/ Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO

Pevačica Zorana Pavić pre nekoliko dana doživela je saobraćajnu nezgodu kada se uputila na snimanje novogodišnjem programa ''DM SAT'' televizije. Međutim, pevačica je sada ponovo doživela peh u saobraćajju.

Ona je, naime, automobilom van pešačkog prelaza oborila dete koje je prelazilo ulicu sa bratom.

Pevačica je ceo slučaj odmah prijavila policiji. Sada se oglasila i detaljno objasnila kako je došlo do saobraćajne nezgode.

ATAImages/Milan Maričić
Zorana Pavić

- Pre nekoliko dana kada sam kretala u Veliku Planu na predstavu, dete je istrčalo van pešačkog prelaza i naletelo na moje vozilo. Odmah sam izašla iz automobila, zagrlila i poljubila dete koje je bilo sa svojim rođenim bratom i pitala da li negde treba da ih povezem. Dete je, što je najvažnije u čitavoj priči, nije zadobilo nikakvu povredu, tako da je svako nastavio svojim putem. Sutradan sam otišla i sve ovo isto ispričala u policiju, što može da se proveri. U policiji je i snimak na kojem se vidi kako dete istrčava ispred mog automobila, kao i trenutak kada ja izlazim iz kola, ljubim ga i pitam ga da li je dobro i da li treba da ga vodim kod lekara. I ko god bude objavio bilo šta što nije istina, tužiću ga - rekla je Zorana za Informer.

Podsetimo, nekoliko dana pre ove nezgode, pevačica je na putu za Požarevac za dlaku izbegla nezgodu i sebi spasila život, tako što je sletela sa puta, kako ne bi udarila u vozilo koje je prešlo u njenu traku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike