Ilda Šaulić na nastupu proslavila rođendan: Oni su se veselili sa njom, dobila neočekivano iznenađenje, a tek da vidite tortu! (FOTO)

09.12.2022

07:53

1

Pevačica je napunila 44 godine, a proslavu rođendana je imala u jednom prestoničkom restoranu, gde je ujedno i nastupala

Ilda Šaulić na nastupu proslavila rođendan: Oni su se veselili sa njom, dobila neočekivano iznenađenje, a tek da vidite tortu! (FOTO)
Ilda Šaulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Protekle večeri je pevačica Ilda Šaulić nastupala u jednom prestoničkom restoranu, a ujedno je proslavila i 44. rođendan. 

Očekivano, njeni najbliži su bili tu da sa njom slave, a među njima majka Gordana, suprug Bojan, sestrić Luka sa suprugom, sestra Sanela sa mužem, kao i poznati - Marina Tadić, Dušan Lazić, Marko Đurovski sa suprugom.

No, iznenađenje večeri bila je njena naslednica Ema, koja je uspela da dođe na mamin rođendan, a sve vreme je uživala sa bakom Gordanom. 

Ilda je dobila i veliku tortu u belim i zlatnim detaljima, a centralno mesto zauzimala je dekoracija njenog imena. 

Pevačica je istakla da ima puno želja, ali da su sve vezane za muziku, a nema sumnje da su se i njeni gosti, ali i svi ostali sjajno proveli.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike