Već viđeno! Kim Kardašijan pokazala kako je ukrasila novogodišnju jelku: I nije nešto kreativna (FOTO)

07.12.2022 | 11:14

Rijaliti zvezda u luksuznoj vili ima jelku visoku skoro do plafona

Copyright Profimedia

Kim Kardašijan, najpoznatija rijaliti zvezda je sa pratiocima na Instagramu podelila kako izgleda atmosfera u njenom domu pred novogodišnje praznike. Dok je snimala kako je ukrasila enterijer svoje prostrane luskuzne vile, ona je pokazala i kako izgleda njena jelka.

Reakcije mnogih su bile - Već viđeno. Naime, ono što su njeni verni pratioci primetili jeste da je jelka u domu Kardašijanove ista kao i prethodne.  POGLEDAJ GALERIJU

Iako raspolaže milionima, Kim nije želela da raspia novac na novogodišnje ukrase i dekoraciju, te je sve uredila isto kao i obično. Velika jelka, skoro do plafona, bez ukrasa i sa lampicama u bež boji. 

Mišljenje brojnih pratilaca je bilo da je mogla da bude malo kreativnija, kao što i druge javne ličnosti to rade, ali se Kim ipak odlučila za skromniju varijantu - te njena jelka ima samo lampice. 

Inače, na jednoj od fotografija se vidi kako klavir svira Filip Korniš Gremijem nagrađivan pijanista koji svakog jutra dolazi da budi njenu decu, a ovo saznanje je šokiralo brojne korisnike Tvitera, koji smatraju da je ovo potpuno nepotrebno.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam