„Godinama ju je krio, a sad mu je žena?!" Drama na društvenim mrežama zbog fotografija s venčanja Nine Seničar i Džeja Elisa!

19.07.2022

14:14

0

Mnogi su oni kojima prilično smeta to što su njih dvoje jedno drugom izgovorili sudbonosno „da"

„Godinama ju je krio, a sad mu je žena?!" Drama na društvenim mrežama zbog fotografija s venčanja Nine Seničar i Džeja Elisa!
profimedia-0674118291 - Copyright Profimedia

Nina Seničar i Džej Elis nisu ni punih 10 dana u braku, a o gala ceremoniji se i dalje priča. Par je sudbonosno „da" izgovorio u Toskani i fotografije s venčanja, koje možete pogledati OVDE, su privukle posebnu pažnju - ali i brojne negativne komentare onih koji se nikako ne mire s izborom kako voditeljke, tako i svetski poznatog glumca.

Pojedine modne kuće, „Vog"... Objavili su lepe prizore baš kao što je i Nina na svom Instagramu, a mnogi su oni koji su na veliki šok komentarisali iste izuzetno negativno.

- On je nju krio, a sad je oženio? Pod kojim kamenom vi živite, oni imaju i dete! - pokušao je jedan fan da ih odbrani, ali bezuspešno.

- Ja nju na njegovim profilima nikad nisam videla i sad tako preko noći... Mislim, svako voli koga voli, ali ovo je sigurno samo neka fasada - pisali su na Instagramu, Tviteru i tako dalje.

- Zašto je obukao crveno odelo? Izgleda kao da treba da ide da parkira nečija kola - pisali su zatim ljudi.

- Većina je razočarana, ali neće to da prizna - nastavio se niz.

Takođe, ljubitelji serije u kojoj Elis glumi i koja je jedna od najpopularnijih u Americi, napravili su posebnu pometnju posle njegove svadbe s Ninom. Oni su u komentarima pisali kako je zvezda trebalo pred oltar da odvede koleginicu Isu Rej, umesto naše voditeljke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike