Nije ni Ana Stanić tako fina! Priznala da ima predrasude prema kolegama, pa čak i da ih ne voli

04.12.2022

22:01

0

Pevačica je ispričala da ne voli tu svoju osobinu i trudi se da je promeni

Nije ni Ana Stanić tako fina! Priznala da ima predrasude prema kolegama, pa čak i da ih ne voli
Ana Stanić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Stanić je muzičku karijeru započela u grupi "Mobi Dik", da bi potom nastavila solo karijeru. Iako se ne ističe previše u javnosti, uvek je prisutna, a mišljenje i te kako ima.

Kako je priznala, ume i te kako da bude prgava i da ima predrasude o kolegama, pa čak i da ih ne voli!

- Imam (predrasude), kako da ne. Često mi se događa da ne volim muziku nekih svojih kolega, a na kraju se ispostavi da su neviđeni carevi i carice! Onda počinjem da volim te ljude čiji rad nisam želela da volim - kaže Ana za "Kurir Stil" i nastavlja:

Antonio Ahel/ATAImages
Ana Stanić

- Naravno da ću biti bliža sa onima s kojima se kreativno razumem, ali meni je najvažnije da li je neko dobar čovek i kakva mu je energija. Sto puta sam sebi pokazala kako nije lepo imati predrasude. Oni koji su me godinama nervirali na kraju ispadnu predivni i napravimo prelep odnos. Zato više ne komentarišem ubeđeno one koje nisam upoznala.

Ana, inače, naredne godine proslavlja 25 godina od izlaska njenog prvog solo albuma.

- Nekako sam se saživela s tim da radim stvari na teži način. Ne bunim se, gledam da izguram kvalitet i neku svoju zamisao po cenu da sve bude komplikovanije. To je put svakoga ko je perfekcionista, kome je sve važno, od zvuka do kvaliteta pesama i video-produkcije. Posle sedam godina pauze izlazi mi album - priča pevačica i nastavlja: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Stanić

- Neću uspeti da ga objavim do kraja godine, ali to nije tako loše jer 2023. proslavljam 25 godina od izlaska prvog solo albuma "Metar iznad asfalta". Lep je to jubilej i radujem mu se. Obeležiću ga i reizdanjima starih pesama. Dakle, biće mnogo lepih stvari sledeće godine. Možda sam i mogla da završim album, ali pojavio se jedan zanimljiv duet, a to ne mogu još da otkrivam. Vredno je produžetka izlaska!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike