Ksenija Pajčin bi danas napunila 45 godina, da je poživela: Fanovi o pevačici, s velikom tugom

03.12.2022

14:40

0

Pamte je kao izuzetno lepu devojku, punu energije

Ksenija Pajčin bi danas napunila 45 godina, da je poživela: Fanovi o pevačici, s velikom tugom
Ksenija Pajičin - Copyright 24sedam

Ksenija Pajčin bi danas, 3. decembra, napunila 45 godina, da je poživela. Pevačicu je, podsetimo, sredinom marta 2010. godine ubio tadašnji dečko, maneken Filip Kapisoda, koji je zadim i sebi presudio.

Tela je bila pronašla Ksenijina majka Ljubica, u stanu u Nikšićkoj ulici.

Pajčinova je važila za veliku lepoticu, punu energije, a takvu je i mnogi fanovi pamte. Kraj mesta gde počiva na Novom groblju i danas je bilo tužnih uzdaha.

- Takva lepota se retko rađa. Na ovoj slici je tako setna, a bila je puna energije. Koja tuga... Ovo verovatno njena majka održava - prokomentarisala je jedna gospođa, prenose domaći mediji pisanje „Republike", kratko se zadržavši u prolazu.

- Bila je najlepša, a sada ima najlepši spomenik - dodao je jedan čovek, pokazavši na Ksenijinu fotografiju.

Ksenija Pajčin, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Zločin koji se onda dogodio još uvek je tema razgovora. Iako je Ksenija svojevremeno tvrdila da je niko nije voleo kao Filip i da je on poznaje bolje nego što ona zna sebe, o njenoj strašnoj smrti se priča gotovo jednako koliko se i njene pesme i dalje slušaju.

– Ksenijin glas je odzvanjao „volim te“, pa „ne volim te“, „hoću da te ostavim“. Ali, bez obzira na svađe, ništa nije ukazivalo na tragediju. Dešavalo se da se posvađaju, sve dreči, a oni posle nekoliko minuta izađu iz zgrade zagrljeni i šetaju njenog psa – rekla je domaćim medijima jedna komšinica svojevremeno, pa dodala kako se tragediju niko nije ni naslućivao.

- Znam da je i poslednjih dana bilo svađa, a da je nekoliko dana pre tragedije Filip uporno zvonio na interfon. Nije htela da ga pusti u zgradu. Filip je udarao i šutirao u vrata... Ne znam da li je neko od komšija ulazio ili izlazio, pa je iskoristio priliku da uđe u zgradu. Dolazila je i policijska patrola, neko od komšija ih je pozvao da smiri situaciju - objašnjavala je pomenuta žena jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike