Priveden Vuk Jovanović: Glumac uhapšen zbog tuče u kafiću!

09.10.2020

07:24 >> 09:37

0

Već je imao problema sa zakonom

Priveden Vuk Jovanović: Glumac uhapšen zbog tuče u kafiću!
Copyright Foto: Printscreen Youtube

Budvanska policija privela je u četvrtak po podne glumca Vuka Jovanovića i još nekoliko muškaraca zbog tuče u jednom kafiću u tom gradu.

Glumac koji je poznat po ulozi u seriji „Tajkun” sedeo je na terasi jednog popularnog lokala nedaleko od Starog grada kad je izbila svađa. Stolu za kojim je Vuk sedeo s prijateljem prišao je jedan momak i počelo je koškanje. Ubrzo su se još dva muškarca priključila svađi, nakon čega su prisutni pozvali policiju. Svi akteri tuče su privedeni, a policija ispituje ceo slučaj. Za crnogorske „Vijesti“ potvrđeno je da su uzeti snimci video-nadzora, kako bi se utvrdilo ko je započeo kavgu.

Podsetimo, mediji su sredinom leta ove godine objavili da je Jovanović priveden u Budvi zajedno sa slikarom Miškom Boljevićem zbog crtanja murala s likom Momira Bulatovića na zidu u Miločerskom parku. Tužilac je utvrdio da nema elemenata krivičnog dela, nakon čega su pušteni.

Vuk je domaćoj publici poznat po glavnoj ulozi u filmu „Zaspanka za vojnike“, kao i po seriji „Tajkun“, gde je igrao mladog biznismena Bojana Simonovića, koji radi zajedno sa ocem Vladanom, koga igra Dragan Bjelogrlić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike