Nataša Aksentijević upala u ozbiljne dugove: Voditeljka zbog novog projekta u velikom problemu

29.11.2022 | 20:29

Voditeljka je zbog novog projekta zadužila veliku svotu novca i čeka naručioca posla da joj isplati dogovorenu sumu

Copyright Instagram printscreen/natasaaksentijevic

Glumica i bivša voditeljka emisije DNK Nataša Aksentijević je zbog angažmana za seriju koju je snimila napravila velike troškove. Naime, ona duguje SKC- u Obrenovac više od 2.500 evra, ali to nije sve, njen dug, ostatku ekipe doseže sumu od čak 700.000 dinara.

Navodno, veliki je broj onih koji su radili na projektu i kojima tek treba da se isplati obećani novac. Iako je bio dogovor da nakon završenog snimanja sve isplati, voditeljka je uplala u probleme, te tako i isplata kasni. 

Printscreen Youtube/K1
Nataša Aksentijević

Naime, prema tvrdnjama njenih saradnika, koje je zadužila, Nataša je u Obrenovcu snimala seriju za jednu nacionalnu televiziju, ali nakon završenog snimanja nije uspela da proda projekat. Ostala je dužna za iznajmljene lokacije prostorija SKC Obrenovac, ali i mnogim ljudima koji su radili na samoj seriji.

Nataša Aksentijević duguje veliki novac SKC Obrenovac

Direktor SKC Obrenovac Dušan Mitrović je priznao da mu voditeljka duguje veliku svotu novca, ali nije želeo da detaljiše. 

- Duguje veliku sumu novca i to je to, ništa više ne bih mogao da vam kažem - potvrdio je Mitrović.

Nataša je inače, za najnoviji projekat pregovarala sa Ivanom Jegorovićem, koji je inače bio na funkciji direktora SKC Obrenovac, ali je sada na to mesto došao Mitrović.

Jegorović je do detalja ispričao kakav je plan i koliko mu Nataša novca duguje. 

Instagram printscreen/natasaaksentijevic
Nataša Aksentijević

- Nataša duguje 240.000 po ugovoru, koliki je bio ugovor za mesec dana zakupa, ali ona je imala problem s naručiocem projekta, jednom televizijom, koji nije ispoštovao ugovor s njom još uvek i onda ona nije mogla da ispoštuje dobar deo ugovora s ljudima koji ima. Poznajem je i ne verujem da postoji bio koji razlog da ona to ne ispuni kada bude njen ugovor ispoštovan. Ja sam izdao prostor da ona snima seriju, upućen sam u celu priču i znam da naručilac posla nije ispunio ugovor i da se ona rve s njim da bi isplatila ljude na kašičicu. Nikakva tužba ne postoji. Pravna služba će obračunati kamatu i koliko tačno Nataša duguje za ovaj period koji je čekamo - rekao je Jegorović, bivši direktor SKC Obrenovac.

Printscreen ,,Puls Srbije" Kurir TV
Nataša Aksentijević

I sama Nataša se nije libila da potvrdi sve ove navode. Ona priznaje da je upala u dugove, ali ne svojom krivicom, već krivicom naručioca projekta koji, navodno, nju nije ispoštovao. Prema njenim rečima, čim budu nju isplatili, ona će rado isplatiti dug koji ima prema SKC Obrenovac.

- Istina je, ali oni su upućeni kada će taj novac biti isplaćen i da ja čekam poručioca posla. Niko mi nije pretio tužbom, sve je u skladu s ugovorima koje mi imamo i ne radi se o velikoj sumi novca. Ja ne bih pričala jer mislim da je to sve u najboljem redu, postoje ljudi koji su nezadovoljni načinom na koji su radili posao, to razumem. Neophodno je da se ispune sve strane ugovora da bi ugovor bio ispoštovan. To da ne želim da ispunim dugovanja, jesu budalaštine. Ne postoji nikakva namera da se bilo ko ošteti, tako da mislim da je apsolutno sve u najboljem redu - kaže Nataša Aksentijević za Republiku. 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam