Edita Aradinović, za 24sedam: Moramo da budemo jaki, pred nama je borba!

10.10.2020

20:35 >> 07:25

0

Pred sam nastup na jednom beogradskom splavu, poznata pevačica otkrila je kako čuva svoje zdravlje, te da li i na koji način planira buduće poslovne korake

Edita Aradinović, za 24sedam: Moramo da budemo jaki, pred nama je borba!
Copyright Edita Aradinović Foto: 24sedam

Editu Aradinović još uvek drži dobro raspoloženje zbog povratka pred publiku, nakon velike pauze koju je napravila zbog koronavirusa, kao i većina pevača. Ispred beogradskog splava na kojem će nastupati večeras, 9. oktobra, stigla je dok su se fanovi još okupljali, i uprkos niskoj temperaturi – bila je u sandalama i plavoj haljini sa dubokim dekolteom i visokim šlicem. Preko ramena nosila je kožnu jaknu.

U razgovoru za 24sedam, objasnila je, pak, da izlazi samo onda kada mora.

Edita Aradinović Foto: 24sedam

– Provodim vreme onako kako nam je određeno, uz mere opreza. Neki vid neizlaženja iz kuće. Izlazim samo kad moram, to je to – izjavila je Edita.

Pevačica je ovom prilikom progovorila i o finansijskoj situaciji, na koju su se njene brojne kolege požalile. Odgovarajući na pitanje da li se uopšte isplati sada praviti novi materijal i ulagati u njega novac, priznala je da trenutno vlada teška situacija.

– Teško je, naravno, ali šta je, tu je. Pred nama je sada borba. Moramo biti jaki, da bismo izdržali sve to.

O budućim koracima, kaže, i ne razmišlja.

– Ova 2020. nije najsjajnija godina, tako da ne pravim planove.

Edita Aradinović Foto: 24sedam

Edita se osvrnula i na zdravstveno stanje starije sestre Indi, koja se pre nekoliko meseci borila za život zbog komplikacija nastalih posle operacije smanjenja želuca.

– Samo ja znam kroz šta sam prošla. Od same prve operacije desila se mala povreda pankreasa, zatim upala slezine, koja je morala da se izvadi prilikom druge operacije i da bi se spasao želudac uradio se bajpas, da bih ja nastavila da živim… Imala sam upalu pankreasa, pankreasnu cistu, koja je curila i puštala svoje otrove u stomak, i sa tempreturom od 39 su me odveli u Klinički, gde su me spremali za treću operaciju, ali su uspeli da me spasu – ispričala je svojevremeno pevačica u ispovesti za ,,Premijeru”.

– Najgore je prošlo. Kad je bila frka, bila je. Mi smo bili uz nju i sve se završilo. Sada je sve u redu – rekla nam je Edita.

Privatnost pod velom tajne

Bez obzira na brojne priče koje kolaju, a tiču se njenog ljubavnog života, pevačica mudro ćuti i ne otkriva nijedan detalj.

– Ne pričam o privatnom životu (osmeh) – istakla je ona, a zatim krenula ka ulazu splava, gde će održati nastup.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike