Jevremovićeva ćerka htela na smanjenje grudi, pa se na pregledu zbog ovoga zaledila: Strašne sad ožiljke nosim na duši!

21.11.2022

21:10

1

Pevačici je bio pronađen benigni tumor i zbog toga joj nimalo nije bilo svejedno

Jevremovićeva ćerka htela na smanjenje grudi, pa se na pregledu zbog ovoga zaledila: Strašne sad ožiljke nosim na duši!
Jelena Jevremović - Copyright Printscreen ,,Puls Srbije"

Dotakavši se vesti o tome kako je otišla kod plastičara na konsultacije za povećanje grudi, Jelena Jevremović je kao gošća jedne emisije objasnila da je to u stvari - daleko od istine. Ona je, naime, imala želju da svoje grudi smanji, ali joj je na pregledu otkriven drugi problem.

Ispostavilo se bilo da su promene na levoj dojci zapravo tumor ali, kako kaže naslednica pokojnog Mikija Jevremovića, srećom - benigni.

Svakako, nimalo joj nije bilo svejedno.

- Nisam išla da sredim svoje telo, već da smanjim svoje prirodne grudi koje su bile prevelike. U medijima je bila priča da sam išla da uvećam grudi. Mada, ja sam stvarno prirodno imala prevelike grudi i to mi je jako smetalo, čak mi je i jedna dojka bila veća od druge - počela je Jelena u „Pulsu Srbije", pa nastavila o tome kako se „zaledila" pošto je saznala kakav je problem posredi.

Jelena Jevremović, Printscreen ,,Puls Srbije"
 

- Ta razlika je stvarno bila ogromna, čak broj i po. Ja sam sve vreme išla i jednu izvlačila dok sam drugu uvlačila. Kada sam otišla na pregled našli su promenu na dojci, ispostavilo se da je tumor. Srećom, benigni je bio u pitanju. Ostali su ožiljci, međutim oni su smešni naspram onih koje nosim na duši i srcu - iskrena je bila Jevremovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike