Luna Đogani puštena iz bolnice, otkrila kako je saznala da mora na operaciju: Redovno sam išla na taj pregled...

01.09.2022

09:35

3

Jutjuberka je apelovala da sve žene treba redovno da se kontrolišu

Luna Đogani puštena iz bolnice, otkrila kako je saznala da mora na operaciju: Redovno sam išla na taj pregled...
luna djogani 2 - Copyright Youtube Printscreen/ Sikter Shorts

Luna Đogani juče je operisana, te se danas oglasila o svom stanju.

Njen suprug Marko Miljković rekao je na dan same intervencije i otkrio da je kod Lune reč o "promeni na dojci", zbog čega je bio neophodan hirurški zahvat.

- Luna je danas u KBC Dr Dragiša Mišović operisala promenu na dojci. Bila je prvi pacijent na kojoj je izvršen operativni zahvat. Za intervenciju su bila zadužena dva doktora. Nakon operacije, njeno stanje je stabilno - poručio je Marko, a zatim se i jutjuberka oglasila, istakvaši da su mnogi bili zabrinuti za nju.

Youtube screenshot ,,Sikter Tube"
Luna Đogani i Marko Miljković

- Moram da se zahvalim svima, posebno doktoru koji je sve uradio kako treba, hvala svima puno, baš su me pazili. Što se tiče moje intervencije, nema razloga za brigu, ja sam stvarno dobro, došla sam kući. Ovaj video sam odlučila da snimim jer mislim da je danas važno da podstičemo devojke i žene, kao što je mene jedna žena koja je prošla haos sa promenama na dojkama. Ona me  je podsetila da odem na pregled na koji retko ko ide, a jako je važno - apelovala je Đoganijeva, a zatim ispričala još neke detalje koje je objavila na Jutjubu.

- Ne morate da imate simptome, a da postoje neke promene. Ja sam tako otišla na ultrazvuk dojki, redovno idem, imala sam situaciju u porodici, mama je to imala. Doktorka mi je našla promenu, rekla mi je da to ne mora da bude ništa loše, ali da može da bude nešto što mora da se prati.

Youtube Printscreen/ Sikter Shorts
Luna Đogani posle operacije

Išla sam na biopsiju i tu se pokazalo da mi je promena benigna, to je tumor, ali benigni, pronađen na levoj dojci. To godinama može da se promeni i ode na drugu stranu, neću da izgovorim. Htela sam odmah to da odstranim i ne razmišljam, nema potrebe da se čeka. Odmah sam se čula sa hirurgom, on je rekao da to treba da se odstrani, odradila sam sve analize, otišla i trajalo je sat i po. Probudila sam se i bila sam okej - zaključila je Luna ohrabrujući tako brojne žene i mlade devojke da bronu o sebi.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike