Mira Škorić napravila muzej u kući: Od štikli i specijalnih stajlinga se umorila, a može da se obuče filmski! (VIDEO)

20.11.2022

07:45

0

Pevačica naglašava da se garderoom više uopšte ne opterećuje, ali priznaje da je slaba na cipele i tašne, poput mnogih žena

Mira Škorić napravila muzej u kući: Od štikli i specijalnih stajlinga se umorila, a može da se obuče filmski! (VIDEO)
Mira Škorić - Copyright 24sedam

Pevačica Mira Škorić se više uopšte ne opterećuje kada je u pitanju garderoba. Nosi samo ono u čemu se oseća dobro i što joj je udobno, iako je još devedesetih prikupila kreacija - dovoljno za jednu zavidnu kolekciju.

Kada smo je sreli na nedavno održanoj reviji Bate Spasojevića, Mira je za 24sedam otkrila da kutak s takvim stvarima zove muzej.

- Kako se osećam, tako se obučem. Čak i u nekoj dobroj trenerci i s dobrim cipelama, patikama, pojavim se gde god. Baš nisam opterećena. Da sam se malo, recimo, zamorila štikli i stajlinga, toga da (nešto) mora... Više ništa ne moram! Sve sam najbolje iznosila. Sve sam ponela. Tako da samo nosim ono u čemu se ja dobro osećam - naglasila je pevačica, pa dodala:

„Sve je to danas opet u modi!"

- Imam puno stvari, bukvalno jedan kutak u garderoberu. Ja to zovem muzej. Kada izvučem neke stvari koje su i sada ultra, mega popularne, a to je bilo devedesetih... - objašnjavala nam je ona, upitana kako čuva svoje „krpice", pa i one iz tadašnjih spotova.

Kada su cene u pitanju, smatra da svako ko ima stila i te kako može povoljno da prođe.

- Nije to nikada bilo neko padanje u nesvest, da nešto mora da se plati basnoslovno, pa da dobro izgleda. Neko ko ima stila i ukusa može da se obuče za zaista male pare - zaključila je za naš portal Mira koja, sa druge strane, kada su cipele i torbe u pitanju, gotovo i ne gleda u cifre ukoliko nađe nešto što joj je po volji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike