Menadžer Gorana Bregovića akter drame na Dedinju: Napao komšije pištoljem, reagovala policija?!

18.11.2022

18:02

0

Njegov komšija ga je navodno prijavio za uznemiravanje i pretnje smrću

Menadžer Gorana Bregovića akter drame na Dedinju: Napao komšije pištoljem, reagovala policija?!
Adis Gojak i Goran Bregović - Copyright Instagram printscreen/adis.gojak

Adis Gojak, menadžer Gorana Bregovića, navodno je pretio pištoljem svojim prvim komšijama u jednoj zgradi na Dedinju!

Kako se navodi, njemu su zasmetali zvuci bušenja u zgradi radi postavljanja video-nadzora, koji su dopirali iz podruma koji je u zajedničkom vlasništvu stanara. Momka koji je izvodio radove je angažovao izvesni Gradimir Dražić, komšija Adisa Gojaka, koji je navodno vlasnik dve trećine te zgrade.

Dražić se oglasio, te opisao kako se cela situacija odvila i zašto je njegov komšija Adis navodno došao sa pištoljem.

- Desilo se to da je došao sa oružjem kod mene na vrata. Kod mene je radio momak koji je stavljao kamere, nažalost, bez mog odobrenja radio je to u 23 časa uveče, bušio je te rupe što je van kućnog reda, ali to nije razlog da ti dođeš sa oružjem na nečija vrata i da tako rešavaš stvari. To je suština priče - rekao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adis Gojak (@adis.gojak)

Gradimir je, kako piše Pink.rs, podneo krivičnu prijavu protiv menadžera Gorana Bregovića, te mu je navodno oduzeto oružje i municija.

- Mene brine to što ne bih želeo da to prođe prećutno i zataškano, pomoću bilo kakvih poziva. Mi imamo video-snimke sa tonom, njegova upozorenja. To je ponašanje devedesetih, mafijanje koje se dešava u kući u kojoj mi živimo zajedno od 2003. godine. Ja sam vlasnik dve trećine te zgrade, a on je u potkrovlju. Čovek se bavi samosudom. Mi smo podneli krivičnu prijavu, pozvali smo policiju, njemu je oduzeto dva pištolja i municiju, tako nam je rečeno. To se sve dogodilo u ponedeljak - rekao je Gradimir i dodao:

- To je filmska priča, drama koja se odvija. Momak instalira kamere, on silazi razjaren, napada ga, bez upozorenja, psuje ga, tera ga, daje mu pet minuta! On je dotrčao do mene, ja sam naravno čuo sve te zvukove, naravno da se čulo, naravno da je bilo glasno, niko to ne spori... Momak mi kaže: "Ovaj me tera", ja sam izašao iz stana, moja supruga i sin, on mi viče: "Pet minuta vam dajem", psovke, ja sam mu rekao: "Kojih pet minuta, o čemu ti pričaš", on je otrčao gore i dolazi sa pištoljem. Imamo sve snimke, policija je sve evidentirala, oduzela mu oružje. Ja sam rekao da to nije prvi put i da to nije taj pištolj kojim je do tada mahao, ima ovde po komšiluku ljudi koje stalno psuje, proziva. Jedan lik koji se koristi time da ima poznanstva svuda.

Gradimir je, kako je rekao, želeo da postavi kamere baš zbog svog komšije, koji ga navodno maltretira već godinama.

- Nisam ja slučajno hteo da stavljam kameru dole u podrumu, on je time bio pogođen da ja vidim šta on po tom podrumu radi. On ima već više od 10 godina kameru u tom podrumu. Mislim da je to bio i glavni motiv, što sam hteo da vidim šta se u tom podrumu dešava. Nemam uvid ako nemam kameru ko mi uđe u zgradu sa te strane. Nisam ja takav da pratim njega, kao što on prati mene više od 20 godina - priča Gradimir i nastavlja:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adis Gojak (@adis.gojak)

- Ja ne želim ni novac, ni slavu, nikom nisam dužan, ali estradni moćnici se ponašaju kao devedesetih, mašu oružjem, i ne bih voleo da se ta priča zataška. Neću da maltretira druge zato što je Bregin i bivši Čolin menadžer. On je takozvani estradni moćnik, ali ne sme nas normalne ljude da ugrožava. Ni ja, ni moja supruga, ni moje dete, mi mu nismo rekli nijednu ružnu reč. A on je nas s druge strane i vređao, i došao sa pištoljem i postrojavao nas: "Lezi, ja pucam".

Redakcija 24sedam je pokušala da stupi u kontakt sa Adisom Gojakom kako bismo dobili komentar na ovu priču, ali on nije odgovarao na naše pozive.

ATAImages/Antonio Ahel
Goran Bregović

Podsetimo, i sam Goran Bregović je nedavno saslušan u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru zbog sumnje da je "zauzeo četiri kvadrata tuđeg zemljišta". Bregović je na suđenju navodno izjavio da ne priznaje krivicu i izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike