U subotu počinje spektakl: Crni Cerak, Lacku, Fox, Surreal, Mili i mnogi drugi na „Street Visionu"

17.11.2022

10:31

0

Biće malo drugačije nego inače na našim nastupima, rekao je Relja Despotović

U subotu počinje spektakl: Crni Cerak, Lacku, Fox, Surreal, Mili i mnogi drugi na „Street Visionu"
Crni Cerak - Copyright Crni Cerak Promo/SDF

Veliki hip hop muzički događaj „Street Vision“ biće održan ove subote, sa početkom u 19 časova, u Hali 5 Beogradskog sajma. Najpopularniji muzičari regionalne rap, trap i drill scene, čije pesme ne izlaze iz trendinga, poput trap senzacije Crni Cerak i Lacku, legendarnih Foxa i Surreala, Milija, zagrebačkog dvojca 30zona, sarajevskog repera Cunamija, Desingerice i Pljugice spremni su da naprave spektakl!

Mega hitovi poput „CC#1“, „CC#2“, „Dva telefona“, „CC#3“, „Flex“, „Hollywood“, „Hoću s tobom da se smuvam“, „Seks, zdravlje i pravoslavlje“, „Par dana“, „Fuccboi“, „Influencer“, „Med i Mleko“, „TBTB 2“, „Grmi“, „Stracciatella“, „Lerdi“, „Havana“, „Južni vetar gas“, i drugih pesama koje su obeležile ovaj muzički pravac tokom poslednjih godina odzvanjaće Halom, a premijerno će biti izvedene i nove pesme mnogobrojnih izvođača koji će nastupiti ove subote u Beogradu.

Foto: "Street Vision" tim
Lacku

Relja Despotović Seksi iz sastava Crni Cerak pozvao je publiku rečima: „Bando, dođite u subotu, biće malo drugačije nego inače na našim nastupima! Trajaće više od sat ipo vremena, a repovaćemo neke pesme koje inače ne repujemo i premijerno, one koje nisu do sada objavljene. Izvešćemo i razne saradnje sa drugim izvođačima koji nastupaju. Dođite da vidite nešto drugačije! Dark Side!”.

Jedan od osnivača trap žanra Fox i njegov partner u „gasu“ Surreal pozvali su fanove da dođu na „Street Vision“, jer mogu na jednom mestu da vide vodeća imena balkanske scene u rap, trapu i drillu i dodali: „Spremamo vam show za pamćenje”.

Poznata satnica nastupa na Street Visionu

Muzički spektakl „Street Vision“ će otvoriti uvodni izvođači koji će nastupati od 19:00, nakon toga, od 19:30 do 20:30 binu će zauzeti Grca, reperka iz Novog Sada Micka Lifa i mladi predstavnik novog „tvrđeg“ talasa hip hopa TNG. Jedan od najpopularnijih sarajevskih repera Cunami izvešće svoje pesme od 20:40, a „najtvrđi“ zagrebački dvojac 30zona ukrstiće mikrofone od 21:20. Popularni reper Mili u 22:00, dok će regionalne legende ovog žanra Fox i Surreal zabavljati publiku od 22:50.

Foto: "Street Vision" tim
Učesnici festivala „Street Vision"

Ponoćni termin rezervisan je za duo Desingerica i Pljugica, dok će u 00:20 binu zauzeti muzički fenomen Crni Cerak i Lacku, zajedno sa prijateljima i saradnicima, a njihov nastup trajaće do 2:00. Ograničeni kontingent ulaznica za „Street Vision“ muzički spektakl je u prodaji putem Gigs Tix prodajne mreže, po promo ceni od 890 dinara za regularne, 1500 dinara za fan pit i 2000 dinara za VIP.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike