Anastasija Ražnatović omašila dres kod! Ove farmerke je kupila na sniženju: Baš me briga, trošim šta zaradim! (VIDEO)

15.11.2022 | 20:15

Autor: Milica Gudžulić, Milan Dimitrijević

Pevačica je brzo priznala da joj nije baš svejedno, jer joj se ovako nešto nikad dosad nije desilo

Copyright 24sedam

Anastasija Ražnatović pojavila se večeras na jednom prestoničkom događaju, pa tek onda shvatila da je omašila dres kod. Umesto u crnom i elegantnom, kako je i pisalo na pozivnici Bate Spasojevića povodom njegove „Flying future" revije, došla je u farmerkama, plavoj jakni i šarenim cipelama na štiklu.

- Nema dres koda za mene večeras, očigledno... - prokomentarisala je s osmehom pevačica pred okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam.

Ubrzo, usledilo je i izvinjenje.

- Izgleda kao da sam to namerno uradila, ali stvarno nije tako. Uvek gledam da ispoštujem dres kod. I kada ja pravim neka svoja slavlja koja to imaju, volim da ljudi ispoštuju, ali ovaj put, eto, desilo se da to uopšte nisam uočila na pozivnici - kazala je ona, pa otkrila kada je poslednji put nešto kupila na sniženju.

Anastasija Ražnatović, 24sedam
 

- Sad kad sam bila u Beču, i to dosta stvari. Baš ove farmerke sam kupila - ponovo se nasmešila Ražnatovićeva, koja, inače, sada već uveliko deli stvari sa svojom poznatom majkom Cecom.

„Ne kradem više samo ja od nje!"

- Mislim da je na poslednjem snimanju „Zvezda Granda" nosila moju torbu, ali mi to delimo između sebe. Sad već delimo. Ne kradem samo ja od nje više - istakla je ponosno ona.

Upitana, između ostalog, da li gleda cene kad kupuje garderobu, objasnila je da joj to posebno sada, otkako sama zarađuje, zavisi od raspoloženja. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Nekad štedim, a nekad kad mi dođe umem da potrošim, ali to i zaradim. Tako da me baš briga - kazala je ona.

Kako je još tekao razgovor s Anastasijom Ražnatović pogledajte u videu koji sledi.

 

 

Bonus video:

 

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam