Ovako izgleda otac Aleksandre Prijović: Svi kažu da je pevačica preslikana on (FOTO)

13.11.2022

15:45

1

Nedeljko često na Instagramu objavljuje fotografije svoje ćerke

Ovako izgleda otac Aleksandre Prijović: Svi kažu da je pevačica preslikana on (FOTO)
Aleksandra Prijović - Copyright M. M./ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović neretko putem Instagrama objavljuje fotografije sa majkom Borkom, od koje je, inače i nasledila talenat za pevanje.

Fanovi ističu da je pevačica preslikana majka, a malo ko zna kako izgleda njen otac Nedeljko. Iako su Aleksandrini roditelji su razvedeni, pevačicin odnos prema njima se nije promenio. 

Nedeljko, inače, na svom Instagram profilu često objavljuje ćerkine fotografije, čime je svima stavio do znanja da Aleksandru podržava u karijeri, a danas ju je i sačekao na aerodromu kada je sletela posle nastupa u inostranstvu. 

 

 

Podsetimo, Aleksandrin otac i majka su otpočeli nove ljubavne živote, a Nedeljko se nedavno i drugi put oženio, a svadbenom slavlju je prisustvovala Aleksandra sa suprugom. 

 

 

U jednom od svojih prvih intervjua Prijovićeva je istakla da veliku zahvalnost što se našla u svetu muzike duguje majci. 

- Ona se odrekla svog posla zbog mene kada sam se ja takmičila jer su snimanja bila vikendrom kada je ona radila. Morala je da da otkaz i sve što su imali, ona, baka i deka, uložili su poslednji dinar da bih ja bila ovde. Dešavalo se dva-tri puta da nismo imali novac da kupimo haljinu za moj nastup, jer dve godine nije malo snimanja, ali naša familija je bila tu da pomogne... Dešavalo se, meni nikada ništa nije falilo. Borila se za mene - rekla je Prijovićeva u jednoj emisiji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike