Zna sve trikove: Prijanka Čopra ima pomoć u odgajanju ćerke, evo kako se Nik i ona snalaze kao roditelji (FOTO)

09.06.2022

05:50

0

Par je tek nedavno pokazao kako izgleda njihova naslednica

Zna sve trikove: Prijanka Čopra ima pomoć u odgajanju ćerke, evo kako se Nik i ona snalaze kao roditelji (FOTO)
profimedia-0434434371 - Copyright Profimedia

Glumica Prijanka Čopra i muzičar Nik Džonas postali su roditelji krajem januara ove godine, a tri meseca kasnije rešili su da otkriju njeno ime - Malti Mari. Par se trudi da privatnost zadrži za sebe od trenutka kada su postali roditelji, ali je sada otkriveno kako se snalaze u toj ulozi. 

Kako navodi izvor blizak paru, oni ne samo da uživaju kao roditelji, već su i zaljubljeniji jedno u drugo više nego ikada.

Profimedia
 

- Nik i Prijanka su odlično. Njihova ljubav je neverovatna, kao da su ponovo u fazi medenog meseca. Preslatko je videti ih takve - kaže izvor i dodaje:

- Prijankina majka se uselila kod njih i pomaže paru da brinu o Malti. Prijanka je veoma organizovana, zna sve trikove o tome kako da brine o ćerki.

Par je nedavno, na "Dan majki", objavio prvu fotografiju svoje naslednice, te su tada otkrili da su se suočili sa stvarima koje nisu očekivali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

- Na ovaj Dan majki ne možemo da se ne osvrnemo na prethodna tri meseca i rolerkoster na kom smo se našli, a za koji znamo da su mnogi ljudi iskusili. Nakon više od 100 dana koje je provela u bolnici, naša ćerkica je napokon sa nama - napisala je Prijanka u objavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike