Petar Grašo se pred koncert ne odvaja od supruge Hane: Lepo je imati podršku lepše polovine! (FOTO/VIDEO)

11.11.2022 | 20:09

Autor: Nevena Mijušković/Milica Gudžulić

Brojne poznate ličnosti stigle su večeras u Štark arenu, a među prvima Ivan Bosiljčić i Dejan Tomašević...

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Petar Grašo pojavio se neposredno pred svoj koncert u Štark areni u društvu supruge Hane Huljić, koja će mu večeras biti najveća podrška u publici.

Pevač je rasprodao sve karte za večerašnji nastup u Beogradu, a mnoge njegove kolege i ljudi iz javnog života Srbije našli su se u publici.

Među prvima stigao je košarkaš Dejan Tomašević, koji je inače i dobar prijatelj sa Grašom, a zatim i Ivan Bosiljčić sa suprugom Jelenom Tomašević, Vesna Dedić, Filip Krajinović sa devojkom, Nikolina Kovač...

24sedam/Lj. S.
Koncert Petra Graša u Beogradu

Pre koncerta pred novinare i fotoreportere, među kojima je bila i ekipa 24sedam, pevač je izašao kako bi ispričao utiske o dolasku u Beograd, a sve vreme uz njega je bila Hana.

- Lepo je imati podršku lepše polovine, ali i svih ostalih četvrtina i šestina koje imam - istakao je pevač, kome će gost večeras biti tast Tonči Huljić, a zatim dodao:

- Tonči je gost, al' on zapravo nije gost, on je domaći, familija. Bez njega ne bih bio to što jesam. POGLEDAJ GALERIJU

Njihovu bebu, devojčicu Albu koja je na svet došla u junu, „večeras će čuvati porodica", tačnije pevač je precizirao da su bake tu za to, kao i ostatak porodice.

Petar se, inače, dotakao i pevača i dragog prijatelja Olivera Dragojevića, koji već četiri godine nije sa nama, a kom on posvećuje čitav večerašnji šou. 

- Sa Oliverom sam bio jako blizak, on je celog mog života bio tu. Poznavao me je od četvrte godine, u šesnaestoj sam napisao svoju prvu pesmu koja je, sticajem okolnosti, zahvaljujući mom ocu otišla upravo u Oliverove ruke. Kada je čuo šta sam napravio, pozvao me je i rekao da će sve numere koje sam napisao on otpevati. Taj momenat je bio presudan za moju karijeru i život, jer je upravo Oliver odredio moj životni put. Do kraja smo ostali dobri prijatelji - kazao je Grašo, pa dodao:
- Znam da je Oliver bio i ostao jedan od pevača čije se pesme rado slušaju u Srbiji. Zato sam odlučio da svoju vernu beogradsku publiku obradujem specijalnim opusom u njegovu čast, da ga se setimo na najlepši način.
 

Bonus video:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam