Aron Karter se udavio u kadi, otkriveno šta je pronađeno pored njegovog tela: Ovo je konzumirao pred smrt

11.11.2022

09:46

1

Pevač je izvršio samoubistvo u 34. godini

Aron Karter se udavio u kadi, otkriveno šta je pronađeno pored njegovog tela: Ovo je konzumirao pred smrt
profimedia-0662157970 - Copyright Profimedia

Mladi pevač Aron Karter pronađen je mrtav u njegovoj kući pre šest dana, a vest o tome šokirala je svetsku javnost. Kako se tada navodilo, on je pronađen u kadi, a sada je otkriveno šta je prethodilo njegovoj smrti.

Kako se navodi, policajci su našli u kupatilu razbacane tablete koje je dobijao na recept, te prazne bočice, ali i veliki broj limenki sa komprimovanim vazduhom.

Profimedia
Aron Karter

Iz Klivlendske klinike su saopštili da zloupotreba ovakvih stvari može dovesti do trajnog oštećenja mozga.

- Zloupotreba inhalatora ili proizvodi koji su namenjeni za udisanje, poput komprimovanog vazduha, mogu izazvati trajno oštećenje mozga koje može dovesti do nepovratnih neuroloških deficita, prema američkim centrima za zavisnost. Udisanje komplrimovanog vazduha takođe može dovesti do napada, kome i iznenadne srčane smrti - čak i kod onih koji ga prvi put koriste - saopšteno je.

Aron je, inače, imao nekoliko dijagnoza - poremećaj višestruke ličnosti, šizofreniju i akutnu anksioznost. On nije skrivao da je zavistan od narkotika, a njegova sestra Lesli Karter, ga je uvukla u taj svet. Ona se predozirala pre više od decenije, kada je imala samo 25 godina.

Profimedia
Aron Karter

Aron je, kao što je poznato, mlađi brat Nika Kartera, člana grupe "Bekstrit bojs", koji nije skrivao da je sa bratom imao komplikovan odnos, a od njega se oprostio na društvenim mrežama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike