Zašto Goga uopšte ratuje sa Ildom? Pevačica ispričala sve, bez dlake na jeziku: Ko na mene krene, bolje da nije, jer ja idem do kraja!

08.11.2022 | 10:10

Autor: Milica Gudžulić

Sekulićeva naglašava da u gradske priče poveruje tek onda kada se pojave dokazi za koje čovek konkretno može „da se uhvati"

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Goga Sekulić navodno je „zaratila" s koleginicom sa scene, Ildom Šaulić. O ovome se već izvesno vreme šuška - kako joj je Goga, između ostalog, zamerila pošto ni „Gaćice" nije čula. Govoreći baš na tu temu, međutim, Sekulićeva objašnjava kako stvari ne stoje baš tako, ali nije propustila priliku i da pripreti da je onome ko pomisli da „krene na nju" daleko bolje da to ne čini.

– Nisam verovala, jer znam njenu porodicu i znam da nije u fazonu da hoće da se svađa. Ja kada vidim dokaz i kada vidim da je neko nešto izjavio o meni, tada verujem. Bilo mi je čudno, ima prava da neko kaže da nije čuo i da ne zna ili da ne sluša taj stil, ali zaista pesmu „Gaćice", ja sam rekla da nema ko ne zna tu pesmu - počela je ona povodom navodne Ildine izjave, pa dodala:

- Meni je smešno bilo. Nisam joj zamerila – nasmejala se Goga, piše „Grand", koja iako je godinama vodila tihe ratove sa koleginicama, tvrdi da se smirila.

Ilda Šaulić, ATAImages/Antonio Ahel
 

– Ja ne diram nikoga prva, ali ko krene na mene bolje mu je da ne kreće, jer idem do kraja. Ne dam na sebe, ne diram nikoga prva – ponovila je.

Ovom prilikom, inače, pevačica je prokomentarisala i mlade zvezde, te njihovo ponašanje na sceni, ali i među kolegama.

Goga Sekulić, ATAImages/M. M.
 

– Ja nemam problem sa tim, ja sam opušten lik i svi mi opušteno priđu. Mogu da dam ovako neki komentar, da možda ima tih nekih novih koji su se pojavili pa glume neke zvezde, ali to su klinci koji još uvek nisu prošli neke stvari. Ja dobro znam poznate velike zvezde i sasvim se normalno ponašaju - zaključuje ona.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam