Samo što je objavila da se vraća na scenu, Maja Berović otkazala sve nastupe: Suočila se sa zdravstvenim problemima (FOTO)

29.07.2022

19:57

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je taman trebalo da se vrati nastupima nakon šestomesečnog odsustva zbog najlepše životne uloge

Samo što je objavila da se vraća na scenu, Maja Berović otkazala sve nastupe: Suočila se sa zdravstvenim problemima (FOTO)
Maja Berović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Maja Berović pre nekoliko dana obradovala je svoju publiku kada je sopštila da se vraća na scenu nakon šestomesečnog porodiljskog odsustva. Ipak, samo par dana nakon objave ovih srećnih vesti, Maja je, danas na Instagramu, objavila da ipak otkazuje sve zakazane nastupe zbog narušenog zdravstvenog stanja.

- Dragi moji, nažalost, zbog narušenog zdravstvenog stanja, prinuđena sam da otkažem sve zakazane koncerte od sutra pa do 16. avgusta 2022. godine. Hvala vam na razumevanju. Volim vas - napisala je pevačica na društvenim mrežama, ne otkrivajući o čemu se zapravo radi.

Instagram printscreen/mayaberovicofficial
Objava Maje Berović na Instagramu

Podsetimo, Maja Berović je pre samo šest dana napisala da se vraća poslu zbog čega se neizmerno raduje.

- Mama je opet tu - napisala je ona ispod fotografije na kojoj su se videli i zakazani nastupi, međutim, sada ju je uklonila sa svog Instagram profila.

Inače, Maja se poslednjih meseci, tačnije otkako se porodila u februaru, vrlo malo oglašavala u javnosti. Nije je bilo u medijima, a svoje aktivnosti na društvenim mrežama svela je na minimum pa su se mnogi upitali da li je u njenom životu sve u redu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike