Bojan Tasić Džaja izboden nožem, otkrio šta se desilo: Prišao mi je s leđa, taj dečko više nije živ

06.11.2022

18:37

0

Frotmen Amadeus benda šokirao je nizom priča iz prošlosti

Bojan Tasić Džaja izboden nožem, otkrio šta se desilo: Prišao mi je s leđa, taj dečko više nije živ
Bojan Tasić Džaja - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač "Amadeus benda", Bojan Tasić Džaja, prvi put je progovorio o temi jednog događaja koji je mogao po njega tragično da se završi, a koji pamti i dan danas.

S obzirom na to da je jedva ostao živ u dva navrata, isrpičao je šta se dešavalo u njegovom životu iza kamere, u trenutku kada je bio s devojkom.
 

- Pre nekoliko godina su me izboli nožem, jedva sam ostao živ. Bio sam u parku sa devojkom, sedeli smo na klupi, on mi je probušio plućnu maramicu, prišao mi je s leđa. Znam ko je taj dečko, on je tada imao 14 godina, više nije među živima - šokirao je Džaja, a onda otkrio kakve se strahote još spasao.

- Davio sam se, ali ne tamo na vodopadima, nego na reci Jablanici. Dva puta sam se davio, vučem traume iz detinjstva - naglasio je frontmen Amadeus benda za "Premijeru - Vikend specijal".

Podsetimo, Džaji je jako teško pala smrt kolege Bojana Zlatanovića Tokana. Bubnjar je preminuo usled posledica koronavirusa i tragično napustio bend, a njegove kolege ostale zatečene.

Instagram printscreen/tokandrums
Bojan Zlatanović Tokan

– Ako neko Tokana najiskrenije i od srca žali, to je njegova porodica, ali i mi koji smo sve ove godine kao druga porodica. Ne smemo da stanemo ni zbog naše publike, koja nas prati 20 godina, a ni zbog Tokana, koji će živeti kroz nas i naše pesme. Svakodnevno se čujem sa njegovom suprugom, majkom, ocem… – istakao je Džaja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike