Bojan Tasić Džaja, prvi put nakon Tokanove smrti: Pevač zaplakao govoreći o poslednjim danima velikog prijatelja

29.11.2020

14:43

0

Bubnjar ,,Amadeus benda Bojan Zlatanović sahranjen je na Špitoljskom groblju u Leskovcu 26. novembra. Čuveni Tokan preminuo je od posledica koronavirusa dva

Bojan Tasić Džaja, prvi put nakon Tokanove smrti: Pevač zaplakao govoreći o poslednjim danima velikog prijatelja
Copyright Bojan Tasić ATAImages/Antonio Ahel

Bubnjar ,,Amadeus benda” Bojan Zlatanović Tokan preminuo je 24. novembra od posledica koronavirusa. Sahranjen je na Špitoljskom groblju u Leskovcu dva dana kasnije, a na večni počinak ispratili su ga samo najbliži prijatelji i porodica, zbog čitave epidemiološke situacije.

Pevač Bojan Tasić Džaja pred kamerama ,,Premijere” nije uspeo da zadrži suze, po prvi put govoreći o svom velikom prijatelju i kolegi posle sahrane.

– On je ostavio toliko traga u nama i u ljudima koji su ga poznavali, u našoj muzici, vrlo je teško to brzo preboleti i nastaviti dalje. Praznina je velika – počeo je Džaja, pa dodao:

– Mogu samo da kažem da smo se mi čuli pre nego što je on otišao da se javi lekaru. Imao je temperaturu koja ga je lomila. Kad se javio lekaru imao je već upalu pluća. Gajili smo nadu da će da se izvuče. On je bio pozitivan čovek, zračio pozitivnom energijom. Ulivao nam je nadu da će da se izvuče, ali nije bilo spasa. Mogu da se zahvalim lekarima, sestrama u klinici ,,Dragiša Mišović”, oni su uradili sve moguće i nemoguće, ali nije bilo spasa.

Bojan Tasić Džaja Printscreen ,,Premijera”

Prema njegovim rečima, Tokanovi poslednji dani su ovako prolazili:

– Dopisivali smo se u grupi, on je odgovarao da je okej, tako kratko, u tom stilu. Mi ga nismo gnjavili, ali trebao mu je odmor. Onog trnutka kad je stavljen na respirator, tad smo se poslednji put čuli.

Međutim, na pitanje kako će ,,Amadeus” sada dalje, u sekundi je zaplakao:

– Teško, svi smo bez reči. Bio je čovek pun dobrote, samopouzdanja, pun lepih reči, jedna pozitiva velika… Tokan je stalno citirao stih: ,,Sunce sija, ali je kiša u mom srcu”, iskreno tako se osećam sad.

Bojan Zlatanović Tokan Printscreen KCN

Pročitajte još:

Kad me jednom ne bude: Poslednji snimak Bojana Zlatanovića će vas rasplakati (VIDEO)

Nemanja Stevanović za 24sedam: Tokan je živeo odmah ispod mene, bio je fantastičan drug

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike